Імміграція до Манітоби
-
Доброго усім вечора! Почала підраховувати свої бали і виникло таке запитання щодо досвіду роботи. У 2018 році я працювала лише 6 місяців: з 01.01.2018 по 08.06.2018 на одного роботодавця, а з 11.12.2018 на іншого, тобто у сумі за цей рік виходить 6 місяців. У 2022 я працювала з січня по травень в Україні, з серпня по грудень (і до тепер) у Канаді. Чи будуть ці періоди підсумовуватися - 6 міс. (2018) + 9 міс. (2022)? Буду щиро вдячна за відповіді🫶🏻
-
погоджуюсь з Вами. По суті це вина людини а не роботодавця що вона дозволила щоб з нею так поступили. Як це так що домовились, як це так що не заплатили... Та звичайно що тільки все офіційно, звичайно тільки все через уряд!!!
-
Підкажіть будь ласка куди можна в такий час звернутись до emergency лікарні? Вінніпег
-
Перефразуємо: Друзі підскажіть де написано в офіційних джерелах, що після того, як відпрацював 6 міс і подався на номінацію від провінції Манітоба, потрібно продовжувати працювати на тому ж місці фултайм? Треба чи не треба продовжувати праціювати на тому ж місці?
-
Дякую