Імміграція до Манітоби
-
Офіцер зразу зрозуміє, що ви overqualified для касира :), але це дуже добре. Також ви можеет писати intended occupation, наприклад, customer broker, logistics coordinator, etc. Тоді потрібно зробити невеликий research, щоб показати, що є потенціал у цих професіях і ви активно шукаєте там роботу, це все відобразити у плані. Всі апліканти КУК робили такий research, доречі. Знову ж таки, все, що я пишу - моя особиста думка 😀 і не є інструкцією для аплікантів.
-
не потріно багато пояснювати. Ваша професія не вимагає регулювання, а роботи з людьми, облік товару, робота на комютері тощо. Якщо ви це робили у певній мірі в Україні, тобто ваші skills are transferable, то має бути просте пояснення.
-
Нагадую всім, якщо ви на відповідній сторінці у MPNP portal і вас є певні запиатння щодо того, як заповняти інформацію, просто клікніть на Help у вверхньому правому кутку. Там буде пояснення.
-
якось моя логіка не працює тут. Якщо компанія мене взяли на роботу, їх все влаштовує, там немає ну ніяк нічого складного аж зовсім у цій роботі. То офіцеру я маю доказувати що пройшла якийсь супер тренінг для цього, бо в Україні я працювала на митниці і звісно мої обов‘язки ну зовсім різняться
-
Якщо у вас немає попереднього досвіду у даній професій, то потріно відобразити у плані. Наприклад, ви працююєте касиром, але до цього працювали вчителем у школ в Україні. Потріно розписати, що у вас є всі скілс для такої професії.
-
Оновив скріни MPNP portal, бо забув додати settlement plan
-
зрозуміло. Ні поки змінювати нічого не планую, хіба що в моїй компанїї вирішать мене підвищити, тоді і будемо вивчати все разом з ними. Тут до ПР не можна і лікарняний толком взяти на лишню добу, не то що роботу змінити😂😂😂
-
якщо ви плануєте працювати у професії, яка вимагає різних регуляцій, ліцензій, то потрібно це розписати у settlement plan.
-
касиром
-
Ким ви зараз працюєте?
-
І <1, якщо пропрацювали пів року по цій професії
-
Те, чим ви займаєтесь в Манітобі
-
можете підказати таки відповідь на моє питання? Бо не можу зрозуміти цей пункт
-
мається на увазі професія на якій я зараз працюю і буду працювати ще деякий час в майбутньому? досвіду? Тут моя професія 6+ місяці досвіду, в Україні була ну зовсім інша, тут на таке не можу піти як в Україні😂😉
-
звісно, це з методичка. Мені дуже допомагає😉.
-
О, дякую!!!я думала ,що як common-law ми приїхали ,а якщо подавати ,то маємо одружитися,щоб і він автоматом получив ПР!дякую щиро
-
ви собі роздрукували! :)
-
Ви можте йти як common-law, але ви повнні бути аплікантом для Special immigration measures for Ukr (SWO). Для SWM неважливо, хто з вас буде аплікантом, головне, щоб була більша кількість балів
-
Доброго вечора!!!скажіть будьласка!!!мій чоловік молдованин,ми сім'я з дитиною,але офіційно не одружені!по програмі ми приїхали разом,а от для того щоб тільки один був аплікант на подачу на ПР,то ми повинні одружитися вірна,інакше кожен окремо подає заявку???
-
Приклад опису 41220 – Secondary school teachers
22 Jan 2023, 05:40
474/234023
4 minutes ago