Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будь ласка, якщо свекруха заїхала 23.02.23, отримала ворк перміт, банківську карту, отримає виплати, хелс карту, і пройде медогляд. Виїде до 31.03.23 (по сімейним обставинам), а потім приїде до нас в червні-липні вже. Чи вона втрачає ворк перміт і візу в цьому випадку? Чи її пропустять до Канади без питань з тим ворк пермітом (першим)? Вся родина і її чоловік залишаєтся в Канаді жити, вона приєднаєтся пізніше, бо в Україні ще донька залишилась. Дякую
-
Дякую.
-
Доброго дня. Хтось вже цікавився про пр процес? Як я вже маю 6 місяців стаж роботи чи можу змінити роботодавця ? І як це вплине на пр процес? Дякую
-
Чи можете надати посилання? Не можу знайти. В мене skilled workers in Manitoba
-
Адже я подаю заяву не через роботодавця, а незалежно. Роботодавець тільки для зв‘язку з провінцією.
-
На стійці в аеропорту є інструкція і телефон стаціонарний для зв'язку з готелями.
-
Я вибачаюсь с приводу education і work experience для swm, що конкретно має мені наслати роботодавець і чи врахлвується будь який досвід? І по освіті як краще переводити диплом і чи треба якщо освіта технічна один рік як це все правильно і краще підтвердити?