Імміграція до Манітоби
-
Опис говорить наступне
-
Питання стосовно форми "IMM 5406 (required) Additional Family Information" аплікації на PR. В цій формі ми вводимо лиш дані головного апліканта та решти членів родини старше 18 років, що подаються на PR? Чи знову усіх перераховувати, як в IMM 0008 Generic Application Form for Canada?
-
Але, сама форма на рідних головного апліканта починається з "Applicant"
-
Ну то ви її спочатку заповнююте її на себе, як головний аплікант, а потім від членів родини хто більше ніж 18 років…
-
Ну то ви її спочатку заповнююте на себе, як головний аплікант, а потім від членів родини хто більше ніж 18 років…
-
Я тепер переживаю сама🫣 чи правильно я їх заповнила? В check list пише що треба заповнити форму на себе і на кожного члена родини хто старше 18 років і хто подається на PR
-
Я їх заповнювала в October 2022, вже трохи підзабула, пам’ять вже не та 😂
-
Дякую ) Треба мені чекліст уважніше читати :)
-
1) Ні, Львів тільки біометричні дані приймає, наскільки я знаю. 2) Відправляйте. Можете додати якийсь лист від свого імені з вибаченням і поясненням чому не змогли відправити раніше.
-
Наступне питання, але вже по IMM 0008 SCH4 Schedule 4: Economic Classes - Provincial Nominees Розмір доступних Funds має бути ідентичним до зазначеного в аплікації на номінацію? Просто треба буде сплатити кругленьку суму і коштів стане відповідно менше, треба вказувати кошти до сплати за цю аплікацію чи до?
-
Дякую
-
Тобто, якщо в мене було вказано наприклад 10 тис., і треба буде заплатити за аплікацію 2 тис., то на момент оплати треба мати 12 тис, аби залишок був 10?
-
Цей випадок з наявними коштами досить хитрий насправді, варто тоді було одразу підрахувати суму оплати за ПР перед подачею на номінацію, відмінусувати його від наявної суми і вказувати залишок. І зараз спокійно подавати. Мені цікаво чи я можу вказати наявну суму так, як в номінації (так і є), проплатити і потім за пару місяців докласти втрачену різницю витрачену на ПР
-
Костянтин, підкажіть, а при заповненні ЕОІ на SWM ви вказували суму грошей, яку потрібно по вимогах SWO - 10+2 на кожного члена сім'ї? Чи просто наявну суму на момент заповнення? Наприклад, нас троє, згідно вимог треба 14, але наявні 8-9 зараз. Думаю, так і вказати 8. Але не певен, що так пройде.
-
Я по SWM йду. Роботу не візьмуть до уваги?