Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Тобто, якщо в мене було вказано наприклад 10 тис., і треба буде заплатити за аплікацію 2 тис., то на момент оплати треба мати 12 тис, аби залишок був 10?
-
Цей випадок з наявними коштами досить хитрий насправді, варто тоді було одразу підрахувати суму оплати за ПР перед подачею на номінацію, відмінусувати його від наявної суми і вказувати залишок. І зараз спокійно подавати. Мені цікаво чи я можу вказати наявну суму так, як в номінації (так і є), проплатити і потім за пару місяців докласти втрачену різницю витрачену на ПР
-
Костянтин, підкажіть, а при заповненні ЕОІ на SWM ви вказували суму грошей, яку потрібно по вимогах SWO - 10+2 на кожного члена сім'ї? Чи просто наявну суму на момент заповнення? Наприклад, нас троє, згідно вимог треба 14, але наявні 8-9 зараз. Думаю, так і вказати 8. Але не певен, що так пройде.
-
Я по SWM йду. Роботу не візьмуть до уваги?
-
Ехх, доведеться відтермінувати 😢
-
Не можу вам порадити точно, бо є ризик, що аплікацію відхилять або буде купа уточнюючих запитань. Є критерії, їх потрібно виконувати, така моя суб'єктивна думка. Особисто я б не ризикував, але то я, який вже є громадянином Канади. Все, що я написав, моя особиста думка, у жодному разі не інструкція для виконання 😁
-
Після того як засабмітив ЕОІ і ще не пройшов відбір, то заявку можна редагувати? Чи якщо вже засабмітив, то все просто чекаєш чи пройдеш чи ні? Мені ніби вистачає балів і без референсу від попереднього роботодавця, тому хочу подати ЕОІ без вказування попереднього досвіду. Поки попередній роботодавець не відповів нічого, не певен чи варто чекати.
-
Вказав згідно вимог. Але, перечитайте наше обговорення з паном Wes. Вам треба мати близько 12 тис. Бо, якщо ви отримаєте номінацію, то після оплати на федеративному рівні, у вас має залишитись 8 тис вказаних в заявці на номінацію
-
Ага, тобто якщо вказав, наприклад, 8, то вони мають бути стабільно на рахунку. А ті fees, які потім сплачуються (щось біля 3000), то вже платити, скажімо так, з інших грошей, не чіпаючи цих раніше вказаних 8? Правильно?
-
Згоден. Це варто закріпити навіть ) Люди можуть мати достатньо коштів з заощаджень, вказати впритик і виходити в 0 по зарплаті, і потраплять в пастку
-
Так, я розумію, що користуватися можна. Але якщо вказав певну суму (наприклад, тих самих 8) при заповненні ЕОІ, то на федеративному рівні їх обов'язково треба буде підтвердити випискою з банку на аналогічну суму. Правильно? Це дуже важливий нюанс насправді. Дуже добре, що він проговорюється заздалегідь.