Імміграція до Манітоби
-
Дякую, все зрозуміла☺ Тобто треба заздалегідь на рахунку мати, якщо цією програмою їти. Просто нам, і таких напевно багато, трохи страшно привезені долари кидати на картку багато. То українська банківська історія нас так навчила, мабуть 😅
-
почав шукати бюро перекладу для перекладу шкільного атестату, їх багато і ціни адекватні. Тобто перекласти то не є проблема. Питання таке, печатки з бюро буде досить для завірення чи потрібно нотаріальне завірення, чи апостиль ?
-
Previous work permit of at least 6 months Повні роки досвіду за останні 5 років
-
Афедавіт. Вау, уявлення не маю шо то таке. Але для бюро перекладу то знайома процедура і вони мають зрозуміти якщо я їм так і напишу ?
-
Так. Від дати 27.02.23вінімаєте 5 років. Це 27.02.18 рік. І виходить 4 роки і майже 8 місяців. Місяці не можна. Тому 4 роки Я так розумію. Якщо не правильно, то спеціалісти підкажуть
-
Прошу вибачення, що повторю своє запитання, але самому не вдалося знайти відповіді. Я хочу подати ЕОІ. Написав до попереднього роботодавця за межами Канади, чи може він надати мені референс. Відповіді поки не отримав і не відомо чи отримаю. Балів по SWM, судячи з останніх вибірок, мені має вистачити і без попереднього досвіду. Якщо я подаю ЕОІ, не вказуючи попереднього досвіду, а потім все таки попередній роботодавець відпише, що референс буде надано, чи можна потім додати цю інформацію і, відповідно, додати додаткові бали за досвід за межами Канади? Чи якщо ЕОІ вже засабмітив, то ніяких змін вносити не можна?
-
Дякую за відповідь. Без досвіду виходить 791, з ним 841. Тоді просто де попередній досвід поставити 0?