Імміграція до Манітоби
-
Well, in this country to be fired - you must be extremely unsuitable for work, miss a lot of days and have hands shoved up your... sorry. Well, you got the idea. So to stay hired - it's not a difficult task. All you need - just keep working and show decent results.
-
Якщо є уніон то так, у кого його немає то можуть звільнити просто так. Закон тут цього не регулює
-
@banofbot
-
Доброго дня, мені пропонують сезонну працю в сфері будівництва, чи можливо з цією працею подаватися на pr через программу 6 місяців праці у манітобі?
-
Я вірно розумію, що по SWO, мені треба 6 місяців відпрацювати і потім можливо на цього работодавця не працювати, а по SWM треба відпрацювати 6 місяців і працювати далі на того самого работодавця ще скільки?
-
Так, все правильно. Працюєте 6 місяців фултайм і подаєтеся по спецвибірці. Але там обов'язково потрібно тест з мова і гроші, і набрати 60 балів. Якщо не набираєте 60 балів, то смислу немає працювати на таких роботах, потрібно шукати довгостроковий контракт і подаватися через SWM.
-
Дуже дякую, мені відписали, що сезонна работа на 4 місяці, тобто сенсу не має в цьому буду шукати щось постійне
-
А які види job offer бувають по часу? Який мені конкретно треба буде job offer для swm? Я щось гуглив та нічого не зрозумів