Якщо не тяжко не прошу витрачати багато часу на мене. Можете просто начитати голосом якщо знаєте відповіді на ці питання. Велике велике дякую
Я розглядаю 2 програми які ви висвітлили в відео. Всі мої питання з приводу 2 програм skilled worker overseas та skilled worker Manitoba
Які документи потрібні для чоловіка (на всіх етапах) якщо я основний аплікант?
Чи потрібно wes за першою та за другою програмою? Якщо у мене вища та середня спеціальна освіта треба лише вищу відправляти у wes та фіксувати в аплікації? Чи можу я отримати бал за 2 освіту?
За скільки виставляють бали на місяць?маю на увазі що ми знаємо що в лютому цей бал 720. Коли буде відомо на березень?
Чи можна податись на 2 програми відразу? На ті що в відео
Ми живемо з хлопцем комон ло. Вирішили розписатися до подачі на pr тому що кажуть що дуже складно довести що ти комон ло. Простіше офіційно оформити шлюб. Питання: наскільки я розумію тут все з шлюбом не так просто я к в Україні.спочатку дають виписку про те, що ти подався на оформлення шлюбу і потім ти чекаєш на сертифікат 3 місяці. А папірець про то що ви подались на шлюб дають одразу. Кажуть що цей папір є офіційним документом. Подаватися на пр можна тільки з сертифікатом чи з цим папірцем? Які взагалі докази шлюбуми повинні дати? І момент: чи важлива зміна прізвища? Я не планувала його змінювати.
У чоловіка лише укр паспорт. Вже робиться у Торонто закордонний. До аплікації треба мати на руках закордонний? (Він не головний аплікант)
У мене припустимо безстроковий договір наскільки я розумію (скажіть будь ласка назву цього договору (long termin amployment?) щоб я могла у роботодавця дізнатися чи це так, може також у вас є приклад такого договору щоб було зрозуміло)
Так от Справа в тому, що у мене немає договору на фул тайм але я працюю по 30 годин на тиждень і є всі виписки з податками годинами і тд. Ви казали це нормально і достатньо. Хочу уточнити Що треба від мого канадського роботодавця мені взяти? Як називається документ? Напишіть, будь ласка, словами, на слух тяжко (наскільки я розумію це референс Летер) Якщо десь інформація як він виглядає як його зробити?
Далі йдемо: працювала в Чехії до приїзду до Канади півроку. Якщо я приплюсую ці півроку до півроку роботи на канадського роботодавця то буде 1 рік і це + бали правильно? Питання: якщо я працювала 5 місяців у Чехії на 1 поаці і 1 місяць на іншій. Це вважається за півроку? Тобто немає такого як в Канаді що тільки на одного працюєш і крапка. Все було офіційно. Що саме мені треба взяти саме від роботодавців із Чехії щоб підтвердити тут правдивість роботи там. У мене є 2 рекомендаційні листи від них, де вказано, що я працювала там і там і дати і печатки і підпис. Я зробила в Україні їхній переклад англійською із запевненням від бюро перекладів. Цього достатньо? Або треба договори ще? що має бути написано в договорі якщо він треба?
(Чи можу я кудись скинути вам те, що у мене є від цих організацій щоб ви сказали все, що треба, а що ні?)
Якщо у нас тут в манітобі є родич "від 5 коліна" чи може він бути нам чимось корисний у подачі на пр? Чи додає це балів? Якщо так то що треба від цієї людини щоб підтвердити наші до неї відносини ?
Без англійської я набираю 725 балів. цього місяця він прохідний але переживаю що якщо не зарахують досвід роботи у Чехії то це будуть мінус бали і я не пройду без англ. Що ви робили б у цьому випадку? Здавали б аелтс про всяк випадок? Мій Noc може не здавати аелтс.
Чи є якась тенденція щодо балів? Чи можна розраховувати, що до липня бал не стрибне вище 725?
За якою програмою простіше пройти за статистикою по першій чи по 2?
Який ризик якщо після подачі на swm я звільнюся від работодавця? Нехай не відразу, але через пару місяців.
Подаватися можна рівно того дня, коли ти пів року відпрацював?
Скільки чекати на результати аелтс? Говорили що українці складатимуть тест онлайн чи так це?