Імміграція до Манітоби
-
Дякую 🙏🏻
-
Сама з відео готувалась, дуже чітко і ясно викладене інформація, повно відео про кожен нюанс екзамену.
-
Ми теж не працювали але в мене на роботі це були оплачувані вихідні, і години виходить рахувалися. Може і вашого чоловіка так.
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка, якщо знаєте, під які критерії підпадає навчання в іншій провінціі? За нього знімають 100 балів, судячи с таблиці, що кидали вище. Якщо це були курси на 4 місяці без study permit, за них теж знімуть? Дякую.
-
Ви за 4 місяці фізично проживали в іньший провінції поки вчили мову без study permit?
-
Тому що зараз подаються і сдають тест ті, хто здебільшого планував імміграцію і готувався до IELTS, бо CELPIP не було в Україні . І , як на мене, матеріалів для підготовки IELTS більше
-
Користувач Vinnipeg2023, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ребята,есть кто..") не відповідає мові правил чату.
-
Так, проживаю в Онтаріо з червня, бо до друзів їхала, більше не було куди. Курси почались з січня і будуть тривати до квітня. Це не мовні курси а continuing studies по програмі, що використовують в бухгалтерії. Study Permit не вимагали, по суті будь-хто міг би проходити, просто оплатила і все. Планую перебиратись у Манітобу то моніторю ситуацію. Вибачте, якщо багато деталей)
-
Вітаю. Підкажіть,будь ласка,чи можна рахувати досвід роботи ФОП як 1 рік? Зареєстровано -13.08.2021 року,і знято з обліку 18.07.2022 року
-
Дякую за відповідь!😊
-
Досвід, то лист підтвердження від клієнта та контракт, декларації та виписка з банку за 12 місяців. Це не дата відкриття та закриття ФОП
-
Все ок, мова йде не про курси а про то що ви фізично проживаєте в іньший провінції, я не іміграційний офіцер, але сам офіцер може це розглянути як зв’язок з іньшою провінцією, щоб не було це для вас сурпризом, якщо буде -100 балів…
-
Тобто, якщо я правильно зрозуміла, в мене буде мінус 100 за роботу в іншій провінції і ще мінус сто за навчання, так? Дякую за відповідь.
-
Там буде кілька питань по навчання та проживання. Перше питання точно не для вас бо там питається, чи graduated post secondary courses. Але два інші для вас: Have you ever visited or lived other provinces in Canada? Have you ever studied in other provinces? Якщо ви їхали до друзів, то ви також зобовяні вказати, де ви проживали та маєте друзів в інший провінції (це вже на етапі номінації)
-
Дуже дякую!
-
А якщо надавалися послуги різним клієнтам за готівку без банку,касові чеки- є копії.Що в такому випадку? Як підтвердити?