Імміграція до Манітоби
-
Досвід, то лист підтвердження від клієнта та контракт, декларації та виписка з банку за 12 місяців. Це не дата відкриття та закриття ФОП
-
Все ок, мова йде не про курси а про то що ви фізично проживаєте в іньший провінції, я не іміграційний офіцер, але сам офіцер може це розглянути як зв’язок з іньшою провінцією, щоб не було це для вас сурпризом, якщо буде -100 балів…
-
Тобто, якщо я правильно зрозуміла, в мене буде мінус 100 за роботу в іншій провінції і ще мінус сто за навчання, так? Дякую за відповідь.
-
Там буде кілька питань по навчання та проживання. Перше питання точно не для вас бо там питається, чи graduated post secondary courses. Але два інші для вас: Have you ever visited or lived other provinces in Canada? Have you ever studied in other provinces? Якщо ви їхали до друзів, то ви також зобовяні вказати, де ви проживали та маєте друзів в інший провінції (це вже на етапі номінації)
-
Дуже дякую!
-
А якщо надавалися послуги різним клієнтам за готівку без банку,касові чеки- є копії.Що в такому випадку? Як підтвердити?
-
На розгляд офіцера мабуть далі буде, що він ще захоче
-
Податкові декларації за вказаний період. Тобто 4 квартали. Документи реєстрації фоп всі перевести треба. З чеками- не в курсі. Я подавав виписку з банку
-
Наразі дякую.Зрозуміла
-
Добридень! Підкажіть, будь ласка, за програмою MPNP self-assestment цікавить фактор 5, а саме друзі. Яким вимогам має відповідати «друг»? Заздалегідь дякую!
-
Дякую!
-
Той хто вас добре знає, і проживає в Манітобі мінімум один рік, має статус PR or citizenship…
-
Вітаємо, Вадим👋! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Будь яка робота, full time ongoing employment 748 це прекрасні шанси, вибірка в Лютому була 693 прохідний…
-
Привіт. Можливо, це обговорювалося вже 100500 разів, але підкажіть, будь ласка. 500 балів по системі swm дають за роботу 6+ місяців фул тайм з безстроковим договором за будь-якою професією (офіціант, працівник на складі, Макдональдс...) чи за occupation in demand лише? 748 балів по swm це які шанси приблизно?