Імміграція до Манітоби
-
Будь яка робота, full time ongoing employment 748 це прекрасні шанси, вибірка в Лютому була 693 прохідний…
-
Привіт. Можливо, це обговорювалося вже 100500 разів, але підкажіть, будь ласка. 500 балів по системі swm дають за роботу 6+ місяців фул тайм з безстроковим договором за будь-якою професією (офіціант, працівник на складі, Макдональдс...) чи за occupation in demand лише? 748 балів по swm це які шанси приблизно?
-
Доброго дня ! Підскажіть, будь ласка, можливо хтось знає. Якщо у мене є півроку досвіду роботи поза межами Канади і півроку в Канаді. Чи можу я це сумувати разом і отримати по таблиці з досвіду роботи +8 балів. Я про програму Manitoba skilled worker overseas
-
Сьогодні дивився вроді як менше 650 було
-
Десь у чаті вже обговорювалось це питання. Якщо я правильно пам'ятаю то ви повинні бути не меньше року знайомі і мати докази,це по при інші умови. Спробуйте скористатися пошуком по цій групі. Там як раз людина описувала ситуацію, що вказала друзів і чому вони не підходили під вимоги офіцерів
-
Maksym підкажіть будь ласка а де ви дивитесь прохідний бал? Я так розумію що він коливається? Бо до цього читала у чаті ,що був 725. А ви зараз пишите 650. Буду дуже вдячна за посилання
-
Дуже дякую 😊
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
-
Доброго вечора Маю проблему невелику Оригінали документів про освіту втрачені Є тільки номери свідоцтв, додатків та протоколів Хтось маючи тільки це, підтверджував свою освіту через WES?
-
Хтось знаходив нормальне (зрозуміле, доступне, покрокове) відео про заповнення декларації в Канаді? Проста ситуація, тільки зарплатня, відсутні акції, інвестування, частки в компаніях і т.д. Буду вдячний за посилання. 🙏
-
Є ось такий сайт Вам можуть вислати випіску Може, вам це допоможе info.edbo.gov.ua/edu-documents/
-
Ні, цього не достатньо
-
Вибачте
-
Її треба міняти на візітор чи можна так залишити?