Імміграція до Манітоби
-
Особисто я бачу велику різницю між тими, хто вимушено жив чи живе під окупацією і них через певні причини просто нема куди хати з тих територій. Вони можуть підтримувати Україну, але повірте життєві обставини не дозволяють виїхати з ЛДНР. Інше, якщо людина з рашки або рашка в голові, то їхній напрями до крейсеру москва.
-
Добрий день! Ще раз хочу уточнити за фото на ПР (онлайн подача) - 1) робимо фото в Staples, друкуємо їх , ставимо штамп на звороті, підписуємо , скануємо і додаємо до онлайн заявки чи 2) робимо фото в Staples , скидаємо на флешку , додаємо до онлайн заявки ( але як в цьому випадку виконати умову по підпису на зворотній стороні?). Дякую
-
Користувач kasia, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый день , п..") не відповідає мові правил чату.
-
1. Так прописано у вимогах. Я 2й варіант не бачив навіть ніде
-
Я теж про це і це більше вимога для паперової подачі . Як бути при онлайн подачі? Чи просто відканувати фотки і не париться ?!?!?
-
Яка ціна ?
-
Дякую, почитаю про своїх
-
Я тут робив на паспорт і буду на ПР робити Photo Central +1 204-774-4343 maps.app.goo.gl/yNcC6qPmY18kxiSh7
-
Відсканувати. Там в інструкції писали, що проскануйте дві сторони фото. І треба упевнитися, що в Steples нормально фото роблять, щоб не звернули. Бо я читав коменти, на гугл мапс, до одного з відділень, то їх там матюкали за те.
-
$18.99 за фото 10x15