Імміграція до Манітоби
-
Без проблем, я не претендую . Але якщо ви даєте відповідь , то уточніть людям, як ви «екстерном» попрацювали 6 місяців, щоб вони мали це на увазі.
-
Шерлок Холмс з вас ніякий 😁😉 Як на мене
-
Та, і що?
-
Тому що червень-жовтень - це 5 місяців😉
-
А чому ви так впевнено пишите що за підтримки родичів? 😄
-
Ви ж уточнюйте, що ви по підтримці родичів не по роботі
-
Це з оф сайту. Ми свого часу школу не подавали. Тільки коледж (після 9 класу) і інститут. Можливо через те, що 9 класів не є закінченою середньою освітою, а вони хочуть certificate of high school, якого у нас не було.
-
Добрий день! Ми отримали, подавались в червні, отримати в жовтні.
-
Дякую за відповідь
-
Ви коли починаєте реєстрацію - там все покроково розписано, що подавати. Плюс офф сайт в поміч. Правила можуть змінюватися))
-
Шкільні я не подавала. Лише бакалавр та магістр. Що ви подаєте, те вони і оцінюють. Але як я розумію шкільну освіту не треба. Диплом про середню- спеціальну - так, треба, якщо є.
-
А на фото вище вказано, що ще й диплом про середню освіту треба…тобто в нашому випадку 3 диплома у чоловіка ?!
-
Ви подаєте обидва, бо без бакалавра неможливо зарахувати магістра. Вони порівнюють предмети та години.
-
Будь ласка, користуйтесь пошуком.
-
Так, я це знаю, дякую. Питання в тому чи треба перекладати і оцінювати диплом бакалавра, якщо є диплом магістра за тією ж спеціальністю.
-
Зрозуміло,теж чув що не потрібно евалюацію.
-
Ще ні. Чоловік тільки готується до здачі Ielts. Потім будемо рахувати бали і вирішувати по якій з програм пробувати йти. Для провініалоної начебто евалюацію робити не треба. Тільки для федеральної. Хоча можу помилятися, якщо що поправте мене. Зараз просто хочу зробити переклад всіх документів, щоб все було під рукою.
-
А ви підтверджували освіту (WES),чи це не обов'язково?