Імміграція до Манітоби
-
Так пересадка в Порто Дельгада, але летимо з Варшави і там не така велика різниця в часі. Біле лякає що знайомі мали пробоеми з багажем
-
Можуть бути включені, але під час процесу вони також повинні пройти медицину, отримати одноразову імміграційну візу. Залендитися в аеропорту Канади потрібно до кінця терміну дії імміграційної візи, це переважно 1 рік від дати медицини. Якщо член сім'ї, який не є в Канаді, не встиг це зробити у терміни, то імміграцію буде скасована для нього.
-
У нас, різні авіакомпанії 🙃
-
Дякую) Теж маємо на це надію
-
Мій син 25 років і чоловік, вони в Україні, візу отримали, коли приїдуть ніхто не знає. Скажіть будь ласка вони можуть мед огляд пройти в Україні? І я можу на них подавати документи на номінацію тільки їм потрібно встигнути приїхати до кінця терміну? Вибачте я трохи заплуталась. Дякую.
-
Мед огляд можно пройти в Україні: Київ або Львів…
-
Підкажіть, чи можливо підтвердити досвід роботи за останні 5 років з NOCами, відмінними від того, за яким працюю и планую подаватися? На сайті сказано виключно про full time більше 6 місяців за останні 5 років, тобто виходить будь-яку?
-
Чи є в когось приклади, як правильно заповнювати Settlement plan ?
-
Пошукайте по чату. Це вже обговорювали. Не варто писати з прикладів.
-
Ну, дивіться. Там є дві секції на початку. Чому Манітоба, а потім "Яке місто і чому саме воно?" Опишіть по пунктах, чому ви прийняли рішення оселитись саме в Манітобі та місті в якому зараз живете. Не треба писати про "легко отримати ПР"