Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, чи можливо підтвердити досвід роботи за останні 5 років з NOCами, відмінними від того, за яким працюю и планую подаватися? На сайті сказано виключно про full time більше 6 місяців за останні 5 років, тобто виходить будь-яку?
-
Чи є в когось приклади, як правильно заповнювати Settlement plan ?
-
Пошукайте по чату. Це вже обговорювали. Не варто писати з прикладів.
-
Ну, дивіться. Там є дві секції на початку. Чому Манітоба, а потім "Яке місто і чому саме воно?" Опишіть по пунктах, чому ви прийняли рішення оселитись саме в Манітобі та місті в якому зараз живете. Не треба писати про "легко отримати ПР"
-
Я просто хочу зрозуміти, що то таке і як воно має виглядати)) Я відкрив файл котрий лежить на сайті "Settlement plan part 2" і там точно не те, що мені потрібно. Адже я подаюсь сам без місцевих друзів/родичів. Тепер намагаюсь зрозуміти в якому місті потрібно писати про "чому я обрав Манітобу, мої плани на Манітобу і тд."
-
Так. Всі критерії, що вас спонукали сюди приїхати і планувати тут залишитись. Адже, ви просите провінцію про підтримку на федеральному етапі і маєте пояснити офіцеру, що ви прибули сюди не лише по ПР
-
ага. зрозуміло. тобто просто накидати свій шлях і плани в ворді, а коли буду заповнювати саму анкету просто переписати туди. якось так ?
-
Далі питання про вашу професію та вашої дружини (якщо одружені). Якщо хтось ще не працює, має вказати, нок професії дружини і що вона робить, щоб успішно працевлаштуватись і рухатись далі
-
Ну я заповнив Expression of Interest (EOI) . Вже отримав лист від провінції, що я могу подавати пакет документів для LAA, зараз збираю всі потрібні документи для цього котрі указані на цьому сайті immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/
-
Тепер стало зрозуміліше. Дякую.
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка чи можна у Вінніпезі здати ж/д пляшки , типу як у Європі , щоб отримати гроші або талон на продукти ? Якщо так то яка адреса ? Дякую всім за відповідь