Імміграція до Манітоби
-
Привіт! Чи правильно я розумію, що заявки на CUAET можна подавати до 31 березня включно, і що вони будуть розглянуті, незважаючи на завершення програми?
-
Вітаємо, Marina Kostenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Щоб згенерувало правильну форму imm5257e, то треба вибрати, що дитина зараз в Україні при проходженні опитування. Вже в формі вказувати, як є - Канада
-
Шановне товариство, підкажіть де почитати як підтвердити зв'язок з провінцією через друзів? І чи потрібно, маючи друзів-резидентів мати досвід роботи у Канаді як підтвердження мого зв'язку з провінцією?
-
Передивився вебінар пана Дмитра Малика щодо програм іміграції , але саме зв'язок через друзів там не був розкритий. Цікавить яким чином він підтверджується?
-
Привіт. Хто знає чи видають ворк перміт в аеропорту Вініпега?
-
А щодо коштів по програмі SWO? Їх так і має бути 10 тис на основного апліканта і по 2 на інших членів сім'ї, або відбулись якісь зміни? Читав вище що ніби як на двох осіб не менше 16000 мати
-
Тут про кошти і про друзів
-
Ну і тут пан Wes майже кожного дня пише про вимоги до друзів: «щодо друзів, то ті друзі повинні підписати settlement plan , що будуть вас тут підтримувати, надати свої дані по доходах для офіцера (фактично надати декларацію), пройти співбесіду із офіцером, де будуть питатися досить персоланльні дані, щоб вияснити скільки ви знайомі. Друзі повинні жити в Манітобі не менше року, мати ПР або громадяни Канади, не отримувати ніяких виплат по безробіттю чи субсидій якщо вони low income»
-
Та ніби я і не питав до цього. Можливо ви мене плутаєте з кимось