Імміграція до Манітоби
-
Щоб згенерувало правильну форму imm5257e, то треба вибрати, що дитина зараз в Україні при проходженні опитування. Вже в формі вказувати, як є - Канада
-
Шановне товариство, підкажіть де почитати як підтвердити зв'язок з провінцією через друзів? І чи потрібно, маючи друзів-резидентів мати досвід роботи у Канаді як підтвердження мого зв'язку з провінцією?
-
Передивився вебінар пана Дмитра Малика щодо програм іміграції , але саме зв'язок через друзів там не був розкритий. Цікавить яким чином він підтверджується?
-
Привіт. Хто знає чи видають ворк перміт в аеропорту Вініпега?
-
А щодо коштів по програмі SWO? Їх так і має бути 10 тис на основного апліканта і по 2 на інших членів сім'ї, або відбулись якісь зміни? Читав вище що ніби як на двох осіб не менше 16000 мати
-
Тут про кошти і про друзів
-
Ну і тут пан Wes майже кожного дня пише про вимоги до друзів: «щодо друзів, то ті друзі повинні підписати settlement plan , що будуть вас тут підтримувати, надати свої дані по доходах для офіцера (фактично надати декларацію), пройти співбесіду із офіцером, де будуть питатися досить персоланльні дані, щоб вияснити скільки ви знайомі. Друзі повинні жити в Манітобі не менше року, мати ПР або громадяни Канади, не отримувати ніяких виплат по безробіттю чи субсидій якщо вони low income»
-
Та ніби я і не питав до цього. Можливо ви мене плутаєте з кимось
-
Ок. Я показував історію відносин. Фото зі школи. Переписку за останні роки, щоб дати зрозуміти, що це були регулярні відносини. І що ми їх підтримували. Я заповнював частину Settlement plan. Давав інформацію про свої доходи, показував, що купив будинок у Манітобі, проходив інтерв'ю з офіцером МПНП. Це для підтримки родичів! Друзі ж можуть підтримувати тільки одного "друга". МПНП буде цікавитись, що потім з тим другом сталось. Якщо поїхав геть з Манітоби, то вашим друзям можуть на 10 років закрити право підтримки інших. Друзів на інтерв"ю ще більше питають питання різного роду, щоб зрозуміти, чи дійсно були відносини з аплікантом. В минулому було досить багато зловживань, бо дехто знаходив "друзів за гроші".