Імміграція до Манітоби
-
Передивився вебінар пана Дмитра Малика щодо програм іміграції , але саме зв'язок через друзів там не був розкритий. Цікавить яким чином він підтверджується?
-
Привіт. Хто знає чи видають ворк перміт в аеропорту Вініпега?
-
А щодо коштів по програмі SWO? Їх так і має бути 10 тис на основного апліканта і по 2 на інших членів сім'ї, або відбулись якісь зміни? Читав вище що ніби як на двох осіб не менше 16000 мати
-
Тут про кошти і про друзів
-
Ну і тут пан Wes майже кожного дня пише про вимоги до друзів: «щодо друзів, то ті друзі повинні підписати settlement plan , що будуть вас тут підтримувати, надати свої дані по доходах для офіцера (фактично надати декларацію), пройти співбесіду із офіцером, де будуть питатися досить персоланльні дані, щоб вияснити скільки ви знайомі. Друзі повинні жити в Манітобі не менше року, мати ПР або громадяни Канади, не отримувати ніяких виплат по безробіттю чи субсидій якщо вони low income»
-
Та ніби я і не питав до цього. Можливо ви мене плутаєте з кимось
-
Ок. Я показував історію відносин. Фото зі школи. Переписку за останні роки, щоб дати зрозуміти, що це були регулярні відносини. І що ми їх підтримували. Я заповнював частину Settlement plan. Давав інформацію про свої доходи, показував, що купив будинок у Манітобі, проходив інтерв'ю з офіцером МПНП. Це для підтримки родичів! Друзі ж можуть підтримувати тільки одного "друга". МПНП буде цікавитись, що потім з тим другом сталось. Якщо поїхав геть з Манітоби, то вашим друзям можуть на 10 років закрити право підтримки інших. Друзів на інтерв"ю ще більше питають питання різного роду, щоб зрозуміти, чи дійсно були відносини з аплікантом. В минулому було досить багато зловживань, бо дехто знаходив "друзів за гроші".
-
Вітаємо, stas .! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Там потім написали, що С$16к - це якщо ви йдете через ЕЕ. Тобто SWO + EE. У мене якраз була ситуація з цим пов‘язана. Я йшла через ЕЕ і наплутала трохи та вказала лише С$12000, то мені офіцер дописала чи маю я додаткові кошти, бо на федеральному етапі по ЕЕ має бути С$16000+.
-
Доброго дня! Коли летіли 8 міс назад треба було ковід сертифікати. Мені у ЄС написали не мою вакцину. Бо я робив джонсон бустер а мені написали пфайзер 1 дозу замість джонсон. Я попередив офіцера. У додатку усе гаразд йому усе показали він пропустив нас. Скажіть якщо хтось буде дивитися вони ж можуть щось не то зрозуміти та подумати що це підробка( якщо переглядати буде хто. Треба кудись писати чи зводити? Дякую! Забув про це але переймаюся зараз
-
Добридень Питання щодо підтвердження досвіду роботи в Україні. Роботодавець не проти вказати зп, тому що все було офіційно, але зарплата складалася зі ставки та щомісячної преміальної частини (змінної). Працювала понад 4 роки на одній посаді. Як писати зп на рік? Середнє? чи написати суму ставки?
-
Залежно які документи на руках(тимчасовий захист,біометрія)
-
Вітаємо, Jull Sh! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую
-
👆👆👆Всім, хто планує скористатися 👆 підтримкою друзів та йти через спецвибірку, рекомендую прочитати даний пост. Додам, що друзі повинні бути постійними резидентом або громадяни Канади, проживати у Манітобі не менше року та мати відповідний дохід, тобто не бути low income families, не отримувати різних фінансових допомог від провінції чи федерального уряду як low income families #друзі
-
Добрий ранок Підкажіть будь ласка втрачено атестат за 11 клас За 9 маю та маю копію атестату за 11 Маю всі дипломи по освітам далі В якому випадку мені може знадобитися атестат за 11 клас та чи буде досить копій та цьої відписки що прислали по запиту по відновленню