Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку! Може хтось може сказати скільки часу чекали на AOR Non- Express Entry? Чи комусь вже прийшов AOR?
-
Переважно до 3-4 місяців, але може бути і довше.
-
Так, від вас. Напишіть, чому ви не можете надати атестат встановленого зразка, щось таке і все.
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, а якщо з 5 років 3 роки був у декретній відпустці, це все одно рахується,що працювала 5 років, чи лише 2? Дякую
-
Користувач OlenaBielianina, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ребята, всем пр..") не відповідає мові правил чату.
-
Рахується той період, за який вам дасть довідку роботодавець, де напише, що ви працювали і виконували такі то обов'язки і отримували таку то зарплату.
-
Так, без проблем.
-
@weswestern , добрий день. На скільки обов'язково вписувати зарплату в референс? Можна обійтися лише довідкою ОК-5? Особливо для не головного апліканта?
-
Дякую. А десь можно подивитися приклад такого листа? Я працювала лікарем, в мене був різний графік, та відповідно від відррацьованих годин різна зарплатня. Чи достатньо буде вказати лише ставку по зарплаті, чи потрібно кожний місяц розписати і вказати конкретно яка була зарпатня в кожному місяці?
-
Достатньо якщо вказати ставку.
-
Ось тут люди дуже плутаються.
-
Special immigration measure for Ukrainians передбачає набрати 60 балів. SWM попадаєте у пул, і вас відбирають, якщо ваші бали попадуть у вибірку.
-
Як це нема коли я на сайті дивився там 2 провінційні програми
-
Нема такої програми, де не потрібно набирати бали. Ви трохи плутаєте той стейтмент
-
Доброго дня цікавить питання на скільки треба здати аелс якщо я хочу йти по провінційній програмі де не потрібно набирати бали а лише 6 місяців праці
-
Там ще є така програма
-
У закріплених повідомленнях є відео про дві основні програми для Манітоби
-
Це і є SWM.
-
Хто замовляв новий паспорт у січні на виїзній сесії консула у Вінніпег? Хтось отримав вже паспорт? Я не отримав свій трекінг код і вже зараз, як розібрався, то бачу, що паспорт був готовий вже 2го лютого в Україні. Відповідно, вже запізно замовляти через DHL
-
Ми замовляли, номеру не маємо, але консул казав, що паспорт буде в нас в кінці березня - чекаємо.
22 Jan 2023, 05:40
48578/233915
3 minutes ago