Імміграція до Манітоби
-
а де можно дізнатися чи підходить паспорт моряка як підтвердження праці
-
і можливо хтось знає в бальній системі фактора 5 там де пів року працювання в манітобі є я можу ще вказати що в мене є тут друг чи у одному факторі тільки один вибір
-
воно ні на що не вплине, якщо ваш зв"язок - це робота. Не створюйте лишніх рухів собі. Якщо йдете по SWM, то у вас і так максимум 500 балів. Друга не треба вже точно
-
Доброго дня! Чи хтось уже відправляв диплом у WES? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом і які документи для цього потрібні. Дякую.
-
@weswestern Добрий вечір. Можливо Ви зможете допомогти. Третій день я не можу зробити review&submit. Видає помилку. До служби підтримки написала сьогодні. Та чекати на відповідь 10 робочих днів, а в мене кінцевий строк на подачу 3 тижні залишився. Я щось можуз цим зробити? Намагалася зробити з різних браузерів, та марно.
-
то в мене проблема я невпевнений що зможу підтвердити свій досвід праці (тільки пів року в манітобі)
-
Здаєте англійську мову,освіта,вік, попередній досвід роботи і будете мати багато 😉
-
це тільки за один фактор 500 балів. Усього є 5 факторів. Інші фактори дають ще плюс
-
але 500 балів то замало наскільки я знаю
-
Дякую.
-
Їх дуже багато 😅 Пошукайте в інтернеті,там багато інформації,а ще краще введіть свій NOC і будете знати.
-
Скажіть будь ласка, яка саме професія TEER 0-3 ?? Цікавить.
-
Можеш підняти бали,тим паче остання відбірка з деякого списку професій 615 балів мінімум
-
Мова
-
За вік,освіту
-
Якщо професія TEER 0-3 можете не здавати англійську (для тих хто не знає)
-
а професії по типу grinder
-
У лютому Манітоба вперше зробила вибірку за професіями. immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/ Однак, є спеціальна вибірка для професій з нижчим балом і вибірка для усіх інших професій з трохи вищим балом.
-
значить якось по-іншому називається
-
шукав нема
22 Jan 2023, 05:40
48632/233906
about an hour ago