Імміграція до Манітоби
-
шукайте по чату. Я чітко описувала тут свій процес
-
Стаж коли будете клеймити з зп ,вони звірять . І одразу вас в бан. Бо там де 500, там і 50000 буде .
-
Цікавить питання чи перевірятимуть імміграційні офіцери наші податкові декларації? бо я натупашила сьодні при заповнені і вказала на абум дохід за перші місяці 2022, а потім залізла до пфу подивитися і виявилось, що доларів так на 500 я заробила більше ніж вказала,як думаєте, все пропало і мені звинуватять у приховуванні тих нещасних 500 доларів чи я зря паніку розвожу? поможіть добрі люди
-
Так . Але може він вигадав саме цю причину .
-
На мій погляд, це набагато серйозніше, нехай йому щастить
-
Відмову отримав ?
-
Побачимо , знайомий при подачі на пр , не сказав, зо колись давно його видворили з Канади ,це знайшли. Хоча пройшло більше 10 років . Хто їх знає .
-
Ну в мене в голові така схема і вималювалася, я сподіваюсь,що це просто моя параноя
-
Тим більше нехай щастить
-
Та вже все . Він в Україну поїхав . Не бачить сенсу тут більше знаходитись
-
Може хтось знає де швидко можна зробити переклад свідоцтва про розторгнення шлюбу? І чи є така можливість відіслати скан оригіналу в Україну і зробити там переклад із нотаріальним завіренням? Можливо питання дурнувате але я не в курсі (
-
Та треба щоб на завтра до вечора вже було готово Які в них сроки?
-
Так. Можна в Україну відправити скан. Тут навіть кидали контакти перекладача
-
Та перекладіть самі і завірте в імігрант центрі
-
Я запитую не для PR
-
Та ж начебто для основних двох програм ні wes ні всілякі інші підтвердження не потрібні Лише переклади дипломів
-
Підскажіть будь ласка чи є якась група для медиків в Манітобі? Чи можливо знає хтось чи є спеціальна програма для підтвердження диплому медсестри?
-
Ось ;)
-
t.me/ManitobaLife
-
Народ, 99% відповідей на ваші запитання у закріплених повідомленнях. Читайте уважно.
22 Jan 2023, 05:40
48661/233838
about a minute ago