Імміграція до Манітоби
-
Дякую, просто я вчив мову ще в шкільному віці, в очі не бачив цього тесту, відкрив селпіп, не готувався і нічого не робив, показало 4 лісінінг та 5 рідінг, розумію що це низький рівень, але і мову я вчив 15 років тому. Того і запитав, думав що він якийсь зпрощенний.
-
Підкажіть будь ласка. У мене наразі темпорарі контракт на роботі, я за ним майже відпрацювала півроку фул тайм, але десь з 7го місяця отримаю перманент у цій самій компанії на тій самій посаді. Як бути у такому разі? Планую йти за спецвибіркою для українців, на момент подачі буде темпорарі офер, але у процесі розгляду він зміниться на постійний. Що треба робити у такому разі?
-
Нагадую, що для тих, хто ще не в Канаді, але планує іммігрувати до Манітоби, діє програма Віртуального ознайомчого візиту через КУК. Дана програма дає зв'язок із комюніті через стратегічну ініціативу і ви фактично заразу проходите ЕОІ. Критерії для програми тут. uccmanitoba.ca/2022/09/immigration-to-manitoba/
-
Доброго дня) Підскажіть будь-ласка🙏🏻 при поданні аплікації CUAET на той момент хотіли та збирались в NEW BRUNSWICK, але поки чекали на погодження зрозуміли їхати всією родиною і фінансово стабільніше буде в MANITOBA. На отриманні Work permit дуже нервували і забули офіцерові сказати за зміну провінції в Торонто. Звідци слідує питання: «Чи маємо ми працювати в MB по відктирому wp на NB?” Заздалегідь вдячна на відповідь☺️