Імміграція до Манітоби
-
Але там буде секція де треба буде додати атестат з дипломом і свідоцтвом про народження? Питаю бо не знаю чи перекладати ті документи
-
It depends on your situation. No one knows
-
Special immigration measure for Ukrainians має критерії SWO Все описано у закріплених повідомленнях вгорі чату і також є відео.
-
Про цю програму мабуть ще не читав бачив лише 2 програми скілед воркер
-
перекладати обов‘язково. Там потрібно бути внести всі дані в анкету а також прикріпити скан копії.
-
Special immigration measure for Ukrainians підходить тільки для тих, хто вже має зв'язок із провінцією. Там немає класичного пулу, всі, хто має мінімум 60 балів, отримують LAA.
-
Не було і не буде такої людини, яка б пройшла шлях по обох програмах (це фізично не можливо), зробила би аналіз , а потім поділилися би ним. Я би розраховував приблизно на рівні шанси і час
-
Так, 12 балів за fulltime job, 6 consecutive months at the same employer.
-
Пів року праці підходять як зв'язок
-
SWO завжди має критерії зв'язку з провінцією (фактор 5 Adaptability), без цього не можна подавати ЕОІ
-
Доброго дня всім. Питання на рухонок водійський прав. Якщо отримати водійські права у манітобі але з часом переїхати до іншої провінції то їх потрібно буде змінювати у цій провінції чи ні ? Типу змінювати наприклад на права Альберти чи британської Колумбії ? Чи просто буде змінюватись сам адрес проживання. Дякую за відповідь
-
Якщо ви міняєте права, ви міняєте резидентство. Для BC, ON прийдеться здавати водіння, якщо правам менше 2 років у Манітобі.
-
З тими всіма процедурами
-
В манітобі є організацї,можливо українськф які допомагають з міграцією ?
-
Ну слово «допомагає» доволі розпливчасте:) А тут в чаті КУК допомагає самостійно іммігрувати 🙈
-
Мені поляки говорили що їхній конгрес допомагає на протязі всього імміграційного шляху для всі бажаючих поляків
-
Напевно, але тут в чаті всі цим займаються самостійно🤷🏻♀️
-
Я весь процес оформила сама без консультанта. Маю PR.
-
Вибачаюсь мене тут лякають що самому процедуру подачі дуже тяжко зробити щоб все було правильно і тд Що ліпше взяти консультанта і безпомилково все робити бо самому в пулі можна висіти до скону літ Чи є якась об'єктивна думка з приводу цього? Бо консультант коштує 800 Також кишеню не тиснуть ці гроші
-
В тому і справа Я хвилююсь що не зможу нормально зібрати документи сама Наприклад щодо моєї піврічної праці в Чехії до Канади Якщо це не зробити правильно то вийде мінус велика кількість балів Чула вже таке що комусь не зарахували бали за працю Гадаю це тільки тому що людина не дала всі необхідні документи Чи знайду я все необхідне у вільному доступі ? Чи без консультації ніяк
22 Jan 2023, 05:40
48871/235099
3 minutes ago