Імміграція до Манітоби
-
Дальніше
-
В мене таке питання, як я не взяла усю освіту та досвід в запиті на куает чи це впливатиме дальність?
-
Ви тільки змінюєте адресу у правах та медкартці.
-
Навіть при використанні послуг консультанта, ви будете збирати документи самі. Все, що зробить консультант - створить профіль в MPNP і додасть все за вас. І, до речі, весь шлях з консультантом коштує не 800, а більше $7000
-
Мене хвилює лише те щоб я все знайшла сама Я не лінуюсь просто хочу все зробити правильно Дякую велике
-
Я Вас розумію. Працював паралельно на кількох роботах, подав основну на візу. А тепер по ній референс не можу отримати, буду подавати її плюс паралельні .... якби зразу знав , то все бы і вказав ... Є багато нюансів Але не факт що поможуть, я звертався, то тут більше помогли, ніж там
-
Тиждень перерви Тобто 5 місяців на одному місці , через тиждень ще півтора місяці на другому І далі вже в Канаді через місяць-2
-
У вас там була перерва між роботами? Система потребує вказати дані день в день.
-
пан Wes вам відповів, а я додам, що ще в банку треба змінити адресу та десь чув, що в CRA також. В банку можна зробити онлайн
-
До 6 додати 6 канадських
-
Спочатку зрозуміти потрібно, яка вам підходить програма, порахувати бали. Це бейслайн. Далі відштовхуватися з тих вихідних даних.
-
Ви не можете клеймити тільки 6 місяців роботи у Чехії для балів.
-
Роботу до 6 місяців навіть не можна буде завести до аплікації на НОМІНАЦІЮ. Враховують досвіді тільки на роботах, де ви відпрацювали не менше 6 місяців.
-
По swo потрібно мати як я розумію 12000 на 2 людей?
-
А по програмі скілед воркер манітоба
-
Так
-
А час летить ...
-
Працюйте 6 місяців на фултайм, так, здається, найлегше
-
Дякую дуже !
-
Для SWM Потрібно мати якісь гроші також, але офіцери візьмуть до уваги вашу зарплату у роботодавця
22 Jan 2023, 05:40
48896/235103
2 minutes ago