Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть якщо в бальній системі в 5 пункті там де можно обрати 6 місяців праці Можно також обрати друзів Бо я можу не підтвердити свій опит праці раніше і буде не вистачати до 60
-
Те ж питання
-
Передивитесь уважно вимоги по друзям. Нещодавно тут писали
-
Шановні а от після подачі на номінацію і дай Боже отримання LAA, є певний час здається 2 місяці щоб зібрати все для федерального етапу. А от подаватися після отримання номінації на саму федеральну програму треба одразу чи є якийсь час?
-
Ні, тільки одну із опцій можна вибрати.
-
ЕОІ- 2 тижні орієнтовно, залежить від дати вибірки і балів- LAA-60 днів на подачу на номінацію- Номінація від 1 до 6 місяців розгляд- номінація- подача на федеральний рівень ПР 6 місяців строк- Розгляд ПР 20 місяців на сьогодні
-
180 днів із моменту отримання номінації і до подачі на ПР. Якщо пропустите цей термін, то номінація буде недійсна і починаєте все спочтаку. Знайомі подалися за 5 днів на ПР. Всі документи вже мали готові. Там також досить прості аплікації.
-
Лист пояснення можна додавати замість кожного документа якого немає ?
-
@marketer301, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
А для swm можна друзів окрім работодавця? Там написано близький родич начебто
-
Дякую
-
Навіть якщо ви поставите там галочку для балів по друзях, система все одна вибере 500 балів як максимально для SWM.
-
Так. Там максимум 500
-
Ні, по swm ви клеймите 500 балів за ongoing employment.
-
Тобто я повинна обрати вірно?я не можу і работодавця і друга обрати? Я працюю і буду працювати Хвилююсь що балів не вистачить просто Думаю як добрати
-
За друга по swm дають аж 50 балів. За родича 100. У порівнянні із 500 балами за пів року роботи і діючу пропозицію роботи - це мало. Може щось переплутала 🙃 а чому б Вам просто пів року тут не попрацювати?
-
Ні В мене ще є час на підготовку Я лише 2 місяці працюю
-
Так. Ви вже екзамен проходили?
-
) не думаю що це просто
-
Балами за мову можна спробувати. Якщо немає досвіду до переїзду.
22 Jan 2023, 05:40
48916/233728
45 minutes ago