Імміграція до Манітоби
-
Читайте офіційний сайт. Гроші там були завжди. В закріплених повідомленнях є вимоги. Раджу переглянути, щоб марно не надіятись.
-
Дуже дякую за відповідь! Це дуже сумно... Я мала надію, що достатньо набрати 60 балів, мати рівень англійської 4 і про гроші лише в цьому чаті прочитала. Раніше навіть і не думала про те, що країну покину і усі ці правила для мене щось нове і страшне 🙈
-
Коли ви отримуєте номінацію (це ще перед ПР), то ви десь там клянетесь, що будете жити до кінця своїх днів у Манітобі. Тобто поки ви не отримали ПР, що дозволяє жити де завгодно, і вже звалили з провінції, то провінція має право відкликати номінацію. І тоді всьо, тю-тю.
-
Гроші треба мати. Лише коли йдете по SWM, то дохід по поточній роботі може бути зарахований офіцером як POF.
-
Маєте на увазі вже після отримання номінації Манітоби?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо набираєш 60 балів і проходиш по програмі для українців на PR, все одно потрібні гроші на рахунку? Для українців це не відмінили? І що робити, якщо я працювала на себе останні 10 років? Чи можна підтвердити досвід за рахунок листа від орендодавця, співробітників?
-
Дякую всім за відповіді 🙂
-
просто до слова ім'я та прізвище написано не англійською мовою, то транслітерація латиницею згідно ПКМУ 55.
-
@DeadHunterrrR користуйтеся, будь ласка, пошуком. На всі елементарні питання вже є відповіді
-
Необхідний підпис перекладача і його контакти, переклад повинен бути правильно оформлений.
-
А тоді ще одне запитання , чи обов'язкова печатка ліцензійного перекладача на документі чи ні ? Бо як я розумію переклад потрібний щоб людина яка перевіряє документ змогла зрозуміти що в ньому написано, то по суті можна самому перекласти це ж не складно , чи я помиляюся ?
-
Клієнти нас просили, ми і перекладали)
-
Дякую за відповідь, но дивіться на айді карті все так само дублюється як і на закордонному ви не задавали запитання, чому закордонний не треба а айді треба ?
-
Нас наприклад неодноразово просили перекласти айді картку на англійську. Закорднонні ми не перекладаєм там все дублюється англійською