Імміграція до Манітоби
-
@DeadHunterrrR користуйтеся, будь ласка, пошуком. На всі елементарні питання вже є відповіді
-
Необхідний підпис перекладача і його контакти, переклад повинен бути правильно оформлений.
-
А тоді ще одне запитання , чи обов'язкова печатка ліцензійного перекладача на документі чи ні ? Бо як я розумію переклад потрібний щоб людина яка перевіряє документ змогла зрозуміти що в ньому написано, то по суті можна самому перекласти це ж не складно , чи я помиляюся ?
-
Клієнти нас просили, ми і перекладали)
-
Дякую за відповідь, но дивіться на айді карті все так само дублюється як і на закордонному ви не задавали запитання, чому закордонний не треба а айді треба ?
-
Нас наприклад неодноразово просили перекласти айді картку на англійську. Закорднонні ми не перекладаєм там все дублюється англійською
-
Доброго дня, чи робив хтось переклад загран паспорта і айді карти (там написано і українською і англійською ), дякую
-
А може таке бути, що моєму роботодавцю все рівно на мій перміт?)) Я коли офер прийняв кажу копію кудись треба в систему загрузити(електронний документообіг у компанії), та мені відповіли: Ну ти ж сам написав до якої дати перміт твій дійсний у формах, перевір її і якщо все ок, то нам всерівно як він виглядає, головне що він в тебе є і ти можеш працювати, а ми тобі довіряємо.
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
Поки ще надається. Заповніть форму для прибуваючих. Вона в файлах чату.
-
Дякую)
-
#референс у чаті IRCC requires that the Employment Reference Letter has: (i) to be printed on the letterhead of the company, and including the company's contact information (e-mail, phone number, and address), (ii) to include the name, title and signature of your superior or the company's Human Resources (HR) officer, and (iii) to incorporate your name, the title of all occupations held at the company with the subsequent details for each one: list of duties, beginning and ending date of employment (if applicable), number of work hours/week, and salary and benefits per year. There is no need, according to IRCC's guidelines, to have the company stamp on the letter. The most important part to keep in mind is to have the duties and responsibilities list included in the Reference Letter.