Імміграція до Манітоби
-
Висловіть свою думку🙏
-
Сьогодні пояснюють на роботі, що показуюють, що підприємство іде на 5 днів відпустки. Це тільки відпустка яку оплачує уряд. Ніхто не звільняє працівників. Але я переживаю як вплине це на процес в майбутньому. Але ніхто не заставляє заповнювати форму, по бажанню
-
Уряд оплате відпустку (бо посуті цей період підприємсво нам нічого не платить) так звучало, це Вам ні на що не вплине. Якось не переконливо.
-
Якщо Не картка здоров'я, тоді яка інша картка вас цікавить?
-
Дякую за відповідь. Я прийняла рішення не світитися в їхній системі. Сума виплат за 5 днів невелика в порівнянні з ризиками в майбутньому.
-
Вітаємо, Vitalii Dziubyn! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Інформаційний хаб знаходиться в готелі Best Western, що біля аеропорту. Знаючі, можуть виправити, якщо що.
-
Скажіть будь ласка хтось працює в Maple Leaf Foods у Вінніпегу? Може хтось поділитись досвідом яка там робота в чи вартує до них іти працювати ? Бо дуже багато негативних відгуків про цю компанію
-
Дякую