Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір Дитині змінили паспорт та отримали новий перміт (visitor) Підскажіть , як тепер вклеїти візу в новий паспорт? Пробую робити аплікацію на порталі, після всіх питань видає список документів такий самий, як на продовження перміту, немає опції Temporary resident visa
-
Скажіть, будь ласка, чи можливо після отримання номінації виїжджати на недовгий термін (3 тижні) з Канади?
-
Я на днях подавала дитину на вклейку візи. Ми заїхали по фоілес візі, і віза була видана на мій паспорт, на момент подача на CUAET у сина ще не було паспорту, вже потім отримали перед вильотом. Уже в Канаді буквально пару днів назад заповнила заявку йому на візу і обрала worker, бо тільки так підгружалась вкінці потрібна форма, підкріпила пояснення чому воркер(у нього візитор рекорд), написала, що у нього вже є паспорт, за 2 дні прийшов паспорт ріквест. Ось на днях відправлю на вклейку
-
На оф сайті є інструкція, пошукайте, або пізніше вам скину
-
Добрий вечір, панство. Десь в стрічці промелькнула інформація, що той хто подається на PR має мати OPEN work permit, тобто зняти з нього обмеження? можливо я не так зрозуміла🤔
-
Open work permits are issued by default if you are going to Canada under CUAET initiative. Restrictions - are restrictions for few types of jobs. Restrictions have no effect on 'openness' of work permit. If you'll read on IRCC website you'll know that there are two types of work permits: 1. Open work permit - you can work for whoever you want 2. Usual work permit that bounds you to a specific employer.
-
Дякую Вам. Поплутала поняття, читаю постійно чат і вже мозок закипає🥴гарного вечора :)
-
Нажаль цього не знаю.
-
Привіт,підкажіть ,будь ласка,хочу подаватись через SWM , відпрацювала на роботі з серпня до лютого (5,5 місяців) на одній посаді ,і після цього отримала підвищення . Чи не вплине це на подачу? Бо по факту досвід роботи 6+ місяців,просто на різних посадах.