Імміграція до Манітоби
-
В чому проблема?
-
Не правда
-
Я можу вам вислати листа якого нам прислали, моя дружина з Венесуели, ій пришла відмова на новий ВП тому ще іона не як не відносиця до України, не зважаючи на те що ми одружені
-
Офіційно більш ніж 2 роки і до цього моменту не існувала КУАЄТ программа
-
А ви давно одружені ?
-
Кілька днів тому мав розмову з Юлією Ковалів, послом України в Канаді: поки немає фінансування на виїзні сесії. Будуть думати.
-
Скоріше за все, ви щось не те зробили при подачі
-
Зараз зробили через IRCC де подавались на візи, може вони там побачять ще ми одружені
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, може хтось знає коли консул приїде у Вінніпег? І чи можна відправити паспорт для продовження по пошті?
-
Ваш чоловік теж не є громадянином України?
-
Я подавала собі і чоловікові разом на зняття обмежень, обом зробили
-
Ясно, тоді не знаю чому вони так вчинили
-
Може хтось має номер гарячої лінії куди можно подзвонити?
-
Зробив усе по відео з Ютуба, але я так думаю ще це тільки для громадянов України, зараз намагаюсь найти хоч якусь інформацію про це, бо якщо не знайду? Це тільки відправляти її? Залишитись вона не зможе бо це скоріш за все буде не легально.
-
Чого?
-
вони дали офіційний лист у відмові? Попросіть щоб дали та спробуйту відправити його через кризову форму,якщо маєте вже номер вашого файлу якщо не дозвонитеся
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1758cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзонить.
-
Доброго дня ,підкажіть адресу на яку можна написати щоб пришвидшити розгляд справи при подачі на повторний Study Permit динині? Ми в очікуванні нового документу,школа відмовила у відвідуванні поки не буде нового папірця.😔Дякую
-
Дякую спробую
-
хто скажет різницю між манітобой та альбертой ? дякую 🤝🙏 планую в березні переїзд до Канади знаю що много хейту ,іду з Великобританії
22 Jan 2023, 05:40
49311/235057
9 minutes ago