Імміграція до Манітоби
-
Так звичайно існує нелегальна імміграція по всьому світі і не тільки в Канаду, але не в ЦЬОМУ чаті ще раз повторюю…
-
Читаю це питання (останнє в анкеті), і виникли сумніви. Чи значить це, що якщо я працюю на роботодавця 6 місяців поспіль, і він десь через два місяці після початку взяв мене на full time, я також можу податися? Бо воно якось неоднозначно сформульовано, то питання.
-
Ви коли заповните повністю не спішіть сабмітити. Краще виберіть review, перевірте все. Тоді на другий день, на свіжу голову, ще раз перевірте і лише тоді надсилайте. Бо, наскільки я зрозумів, якщо засабмітив, то змінити інформацію вже не можна.
-
Всім привіт ТЕРМІНОВО хочу на підготовку IELTS до PR англійська розмовна вільно, але письмову хочу покращити, хочу пришвидшену підготовку ASAP. Дякую
-
Ви б так не ризикували задаючи таке питання в чаті з імміграції з такою кількістю учасників. Можливо серед учасників є візові офіцери чи хтось хто приймає рішення по імміграції, чи якось впливає на це рішення. Звісно можна створити лівий акаунт, та навряд чи хтось, хто йде по такому шляху імміграції, буде на весь чат розповідати про це.