Імміграція до Манітоби
-
Ніхто так і не прислухався з тих тхо в процесі і не зробив схему для інших. Я сів почитав і зрозумів ті програми так (найпростіша схема вибору програми якщо ти на work permit і вже з досвідом від 6ти місяців): 1)Є поточне працевлаштування в Манітобі: Так - програма swm Ні - вибираємо далі 2) є громадянство України: Так - програма special measures for Ukrainians Ні - swo з загальними вимогами *поправте якщо щось не так
-
Ви трошки не зрозуміли мою ситуацію. Я проходив процес до війни з загальними для всіх вимогами swo, a не special measures for Ukrainians Але ось відповіді на більшість питань: _ я основний, всі інші зі мною в аплікації _ я мав мати гроші нв рахунках відповідно провінційної і федеральної програм _ далі n/a
-
Дякую. Ви йшли як основний аплікант по swo і додавали членів родини,чи окремо дружина подавалася. Чи був запит по обов'язкових сумах на рахунках відповідно до кількості людей. Чи звільнялися з роботи через 6 міс для подачі. Документ про фулл тайм брали коли звільнялись,чи в контракті відразу було прописано кількість годин. Стосовно мови CBL 4 чи був запит на вищий рівень.
-
Дякую
-
YYZ це головний міжнародний аеропорт "Пірсон", знаходиться в Міссіссаге . З Європи ви прилітаєте тільки до нього. Вас цікавить тільки цей аеропорт YTO це малесенький аеропорт в самому Торонто, з нього до Вінніпега не літає нічого. YHM це Хамільтон, з нього є тільки польоти Лоу Костера swoop 1-2 рази на тиждень до Вінніпега.
-
Вітаю підкажіть будь ласка що треба щоб отримати work permit по прильоту? Также student permit? Я в інтернеті знаходив інформацію що потрібний попередній дозвіл на роботу де його взяти?
-
Так, мені вклеїли воркер на 3 роки тиждень тому. В'їзд не одноразово
-
Шукайте в чаті та в закріплених повідомленнях
-
Так , нам в дитячий продовжений паспорт вклеїли візу до кінця дії продовженого паспорту