Імміграція до Манітоби
-
заочна освіта це 99% part time. В мене саме так вказано та перекладено. Це не валиває ні на що , тому сміло вказуйте part time і буде вам спокій😃
-
Скажіть будь ласка, хто отримував довідку про несудимість з Угорщини? Мені для подачі на ПР потрібно.
-
Якщо перміти ще дійсні, то все ок. Але не млжна допускати, щоб ви були у Канаді без статуса тимчасового резидента. Обовязково потрібно податися на новий перміт хоча б за 1 день до закіннчення старого
-
Дякую.
-
ottawa.mfa.gov.hu/eng/page/erkoelcsi-bizonyitvany-igenylese
-
Дякую за відповідь
-
Так. Щоб зайти в Приват24 потрібно мати картку ПриватБанку. +Як варіант карта ОщадБанку, там ЕЦП можна завантажити через їх бота в телеграм.
-
Дякую гарно
-
Дякую велике , а Чи потрібно мати картку приватбанку щоб отримати цифровий підпис?
-
Так, дійсні. Work permit i study permit видали рівно на три роки.
-
Доброго вечора. Питання на ту ж тему, якщо можна. Ми з дітьми в Канаді і у дітей є нові паспорти. Я спочатку повинна отримати нові візи їм, а потім подаємося на стаді перміт? Чи ці процеси йдуть паралельно? Дякую
-
Не зовсім зрозуміло чому була відмова. Адже можна оформити 2-й діючий закордонний паспорт. Чи таке не робить консул на виїзді?
-
Ви повинні податися на перміти завчасно, щоб нові отримати завчасно. Щодо візи, то у закріплених повідомленнях є відео інструкції як податися
-
І через який сайт я повинна подавати на нові візи, як на нові візи кует чи через сайт як на зняття обмежень з WP? Дякую.
-
☺️😜🥲
-
Дякую. Але питання в тому, що ми подаємо на нові візи незважаючи на те що є ще дійсні старі?
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
Ні ,робили новий паспорт лише
-
Ні, тільки якщо до закінчення візи залишається 1-2 місяці, то подаєте на нові.
-
Я Без
22 Jan 2023, 05:40
49486/235342
5 minutes ago