Імміграція до Манітоби
-
Я знайшов її . Але не знайшов там чи я swo чи swm :)
-
Я ще працюю, але контракта взагалі не маю і не мав. Просто працюю
-
Доброго дня) По контактам бюро перекладів - без проблем, але по ціні і по сроках я не зорієнтую, це все індивідуально. Я частково відправляла скан якихось документів, а якісь оригінали приносила. Це номера Данила Олеговича Созонтова з візитівки. +380 (68) 146 01 56 +380 (50) 671 48 58 тут писати через вайбер можна. А і ще ось їх робочі години по Києву👌🏼 пн.–пт. 9:30 – 18:00; сб. 11:00 – 16:00 litera-shop.com.ua/movni-posluhy/
-
Ці докази потрібно надавати коли будемо подавати заявку,чи вже на вимогу офіцера?
-
Overseas. Тобто можу змінити працю хоч зараз або чекати на номінацію?
-
Звісно
-
Того листа я вже отримав, там написано що працюю півроку. Але постійного контракта я не маю , про що в анкеті і написав
-
Це може означати, що у вас перманентний, постійний контракт, який є для SWM. Якщо ви плануєте звільнятися, то в принципі ви тоді мали право вибрати, що немає контракту. але будьте готові до додаткових запитань від офіцера. У будь якому разі вам потрібно employment verification letter, який підтвердить, що ви відпрацювали 6 місяців фултайм на момент подачі ЕОІ.
-
Я подався 1 березня, а остання вибірка була 9 березня, тобто мене не вибрали. Ще тількі зараз побачив в тій анкеті що маю лише 379 балів :) чи то не є замало?
-
Так, celpip general 5 6 7 6; також маю диплом мастер евалююваний