Імміграція до Манітоби
-
Це може означати, що у вас перманентний, постійний контракт, який є для SWM. Якщо ви плануєте звільнятися, то в принципі ви тоді мали право вибрати, що немає контракту. але будьте готові до додаткових запитань від офіцера. У будь якому разі вам потрібно employment verification letter, який підтвердить, що ви відпрацювали 6 місяців фултайм на момент подачі ЕОІ.
-
Я подався 1 березня, а остання вибірка була 9 березня, тобто мене не вибрали. Ще тількі зараз побачив в тій анкеті що маю лише 379 балів :) чи то не є замало?
-
Так, celpip general 5 6 7 6; також маю диплом мастер евалююваний
-
Так, 60 балів маю по чеклисту. А коли буде наступна вибірка для українців?
-
Я вказав що маю досвід роботи менше ніж 1 рік, бо я не можу його підтвердити
-
Маю надію, що мене оберуть 24 березня ;)
-
Так
-
Прохання до тих, хто нещодавно заповнював інформацію і додавав документи на номінацію, прогляньте, будь ласка, список документів чи все я включив сюди? Чи щось таки пропустив? LAA вже отримав. Я головний аплікант, зі мною дружина і син. 1. Свідоцтва про народження всіх трьох (оригінали і переклади на англ.) 2. Свідоцтво про шлюб (оригінал і переклад) 3. Копії закордонних паспортів кожного. В т.ч. копії сторінок де є якісь візи і позначки про перетин кордонів (?) 4. На момент приїзду дружина і син не мали українських закордонних паспортів. Прилетіли по Single journey travel document як віза на одноразовий в'їзд. Додавати копії цього документу? 5. Копії наших work permits і сина study permit. 6. Копії дипломів про вищу освіту - мій бакалавра і магістра + виписки до кожного (оригінали і переклади на англ.) - дружини (аналогічно оригінали і переклади), але чи потрібно? 7. Job offer i Employment Verification Letter від роботодавця в Манітобі. 8. Сертифікат IELTS. 9. Виписка з банку - чи потрібна на цьому етапі? Досвіду роботи поза Канадою не клеймив в ЕОІ, тому референсу з попередньої роботи не включав у список. Чи все вказав чи щось таки пропустив? Дякую всім!