Імміграція до Манітоби
-
t.me/+UNkNz4_KVStkZGQy
-
Дивіться, я вашої рекомендації особливо після зверхньої фрази «Не сперечайтесь» не просила. Перше. Друге. Ви не знаєте чи я вже бува не робила згідно вашої рекомендації і чи задовільнили мене результати. Діло зроблено перевіреним способом і результат у мене вже є. Я поважаю вашу професію та досвід, до слова.
-
Письмова мова у месенджах має багато емоційних недоліків. Тому поясню. Фраза 'не сперечайтеся' - це порада нефахівцям не втрачати час та емоції. А зробити просто і швидко.
-
Ви навіть не знаєте що таке "друкувати у ПДФ") Всім дякую. Вибачте, що сунув носа у вашу дискусію. Більше не буду заважати.
-
На жаль, там же у вимогах до формату пише, що скани зроблені телефоном не підходять.
-
Немає. Завтра після роботи піду в Staples чи Ups. Частина документів фізично в Україні, є тільки скани у jpg форматі, буду конвертувати.
-
Є і відмови у номінації. Аплікант написав у приват, що отримав відмову по SWM, оскільки не підтвердив свій довід поза Канадою. Ситуація така, що аплікант клеймив 4 роки з 5 для необхідних балів по SWM, працював у Європі та Україні останні роки. При перевірці жоден із контактів не підтвердив його працевлаштування (чи просто не були в межах досяжності, чи не брали трубку, чи справді не підтвердили, деталі не відомі). MPNP запитувало додаткові пояснення від апліканта, дало термін 30 днів, але людина так і не змогла додати жодні інші документи та нормального пояснення. MPNP дало відмову з рекомендаціями ще раз пробувати через 6 місяців. Ось така історія. Ви маєте бути на 100% впевнені, що ті контакти, яких ви вказуєте при подачі аплікації, зможуть підтвердити ваше працевлаштування.
-
Українці, які працювали в посольстві. І деколи вони були дуже винахідливі щоб знайти істину.
-
У кожній країні є посольство чи консульство Канади, вони і роблять перевірку. У 2016 на моє підприємство телефонували, говорили із кадровиком українською мовою 😁 Офіцер з Манітоби не дзвонить на пряму на українське підприємство, а через місцеве консульство.