Імміграція до Манітоби
-
Ми теж не розказали. Бо нас ніхто про це не запитував. Ну і ми не знали, що це перевіряється на медогляді. Та й дитина ще маленька (на момент проходження медогляду йому було 2 роки), в нас немає офіційного діагнозу з України. Хоча в нас немає мети це приховувати. Ми навпаки кожному лікарю говорили, що в нас є підозра і ми хочемо обстежити дитину. Бо ми більше боїмося втратити час і не допомогти дитині ніж не отримати PR Це також misrepresentation?
-
Перевіряють також і на захворювання, лікування яких потребуватиме понад $120,285 за 5 років on January 4, 2022, Canada updated the cost threshold for excessive demand on health and social services to $24,057. This means that now, if your expenses exceed $120,285 for five years from the time you enter Canada, then you may become inadmissible.
-
Canada's new medical inadmissibility rules include: children with intellectual disabilities such as autism or Down syndrome will no longer be denied due to special education needs and other social service spending that could be required once they arrive in Canada.
-
Дякую! На медогляд який був півроку тому ми вже ніяк вплинути не можемо. Як вирішать вже так і вирішать. Я завжди думала що на даному медогляді перевіряють на захворювання які можуть бути небезпечними для оточення. Тому й беруть кров на аналіз та роблять рентген легенів.
-
Canada's new medical inadmissibility rules include: children with intellectual disabilities such as autism or Down syndrome will no longer be denied due to special education needs and other social service spending that could be required once they arrive in Canada.