Імміграція до Манітоби
-
Кожен діє на свій розсуд. Як і що говорити лікарям, то справа індивідуальна. Мій пойнт у тому, що рекордс між сімейним лікарем та медоглядом на ПР не пов'язані. Хоча під час медогляду чітко питають про проблеми, які турбують та хвороби.
-
Будь ким, фул тайм, оформленим на Манітобську компанію.
-
Перевіряють також і на захворювання, лікування яких потребуватиме понад $120,285 за 5 років on January 4, 2022, Canada updated the cost threshold for excessive demand on health and social services to $24,057. This means that now, if your expenses exceed $120,285 for five years from the time you enter Canada, then you may become inadmissible.
-
Canada's new medical inadmissibility rules include: children with intellectual disabilities such as autism or Down syndrome will no longer be denied due to special education needs and other social service spending that could be required once they arrive in Canada.
-
Дякую! На медогляд який був півроку тому ми вже ніяк вплинути не можемо. Як вирішать вже так і вирішать. Я завжди думала що на даному медогляді перевіряють на захворювання які можуть бути небезпечними для оточення. Тому й беруть кров на аналіз та роблять рентген легенів.
-
Ок дякую що обрати?
-
Ось поріг медичних витрат для 2018 року for 2018, the excessive demand cost threshold is $19,812 per year or $99,060 over 5 years.
-
Ніяке не громадянство. Permanent residence це не громадянство. І вам потрібно мати цю довідку аж на федеральному етапі.
-
Добрий день Маю питання Коли роблю витяг з приводу несудимості в Україні Обираю мету Отримання громадянства? І потрібнен повний витяг так? Не скорочений
-
Canada's new medical inadmissibility rules include: children with intellectual disabilities such as autism or Down syndrome will no longer be denied due to special education needs and other social service spending that could be required once they arrive in Canada.
-
$21,798*5 in 2021
-
Цікаво який раніше був threshold
-
а якщо нема сімейного лікаря. Тільки школа домовилась із клінікою, а ті сказали поки є хелс карта, то нехай приходять.
-
Просто прийшли розповіли усе та мене перевірили
-
Та ні. По прильоту в Канаду сердце перевірив бо я в свої 16 дуже багато у Харкові надивився
-
Якщо вас направив сімейний лікар, то звичайно, що можна. Сімейні лікарі якраз будуть рапортувати по витратах на пацієнта, адже їм компенсація йде від провінції.
-
А взагалі то можна в больнцю ходити? Наприклад планове обслідування
-
Користувач weswestern, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ну то це точно ..") не відповідає мові правил чату.
-
Ну то це точно не 120К.
-
1 або 2 або за місцем вимоги.
22 Jan 2023, 05:40
49857/234023
4 minutes ago