Імміграція до Манітоби
-
Привіт, питання до тих хто вже пройшов цей етап - скільки по часу чекали на номінацію після подачі заявки на MPNP?
-
Ще одне питання Читаю що рекомендаційний лист потрібен бути і на мене і на чоловіка? Я головний аплікант
-
А якщо по цифрах, то на сайті MPNP написано, що розглядають LAA протягом 6 місяців. Середній термін 2-4 місяці, в чаті є ті хто за 30-40 днів отримав ті номінації.
-
Повна подача на номінацію від провінції (MPNP) після отримання LAA
-
Та ще одне питання Скільки часу повинна висіти сумма 1000 на головного апліканта да 2000 на чоловіка (в моєму випадку) Я про то що сумма не мала і хочу позичити але ж хочу сказати коли я віддам )
-
Подача заявки то ви про EOI чи вже завантаження LAA?
-
виписку з рахунків потрібно брати за останні 3 місяці і на протязі розгляду (максимум 6 місяців)можуть знову її запросити свіжу! Були випадки з позиченими грошима, були проблеми в людей. Шукайте в чаті, описували
-
Ці суми фактично потрібно мати завжди, одноразові великі суми поповнення на рахунку можуть не врахувати, якщо ви не доведете, що то ваші гроші.
-
Вас перевірятимуть під час номінації і під час федерального етапу. Кошти можуть рухатися туди сюди, але на вимогу показати баланс ви повинні мати кошти на рахунку. Одноразова сума, яку ви закинули за тиждень до формування стейтменті, може викликати запитання. Для тих, хто не може акумулювати гроші на рахунках, є SWM
-
Тобто якщо я хочу податись через 3 місяці мені вже на рахунку треба мати з цього місяця 12000?і до самої подачі і після неї
-
Так. Знаю людей, яких три рази просили надати довідки під час федерального етапу.
-
Тобто це може затягнутися до самого отримання пр? На 2+Роки?
-
Підкажіть будь ласка, які документи потрібно заповнювати про щеплення?
-
Користувач 69370, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите пожа..") не відповідає мові правил чату.
-
Допожіть будь-ласка розібратися з TEER. 0-3 це професії з дипломами, 4-5 це менш кваліфіковані професії. Без англійської по яким ТЕЕR можна подаватися? Дуже дякую
-
Останнє закріплене повідомлення вгорі чату, там знайдете лінк на професії.
-
А це для чого?
-
Підкажіть якщо для подачі документів на пр потрібно свідоцтво про народження але якщо його нема то є велика проблема
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як зареєструватися на медікал тест ? той сайт що дали нам в аеропорту не заходе . І чи треба хелс карт для цього,чи це окремі речі?
-
Так
22 Jan 2023, 05:40
49888/234489
6 minutes ago