Імміграція до Манітоби
-
Після покупки екзамену. Цього достатньо має бути, якщо рівень b2. З b1 трохи довше, треба шаблони попробувати побудувати і т д ...
-
Можна питання щодо пункту self-employed. Що в такому випадку перевіряє офіцер(якщо перевіряє) і чи потрібно це документально підкріплювати ?
-
Тоді, краще, довше пробігтися. Перед покупкою відкривають зразки на яких можна тренуватися безкоштовно.
-
Так я і пробіглася , тепер волосся дибки (( Дякую
-
Дякую за відповідь.
-
@olegkan15, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
0,1,2,3 без англ.
-
Дякую , я зрозуміла . Але якщо я вказувала всю свою діяльність і навіть вказала одну роботу на якій офіційно не була влаштована . Чи можуть вони зв’язуватись з українським роботодавцем , навіть якщо я не отримуватиму за це бали на номінацію ? Чи варто якось все одно підтвердити той досвід роботи ?
-
Hello I'm so amaze right now I traded $300 BTC with Trader Adrain and I got $3,000 BTC in just 48 hours With no extra charges thank you so much sir My God will bless you Join this channel below and participate t.me/joinchat/Hk0gLCRk5XU4OWVk
-
Теж цікавит питання на рахунок стажу. Я бачив що радять коли був не офіційно влаштований писати «self employed» , але хіба це не дорівнює «ФОП» ? І чи варто таке писати якщо в тебе ніколи не було підприємницької діяльності?
-
I Have made massive progress with this investment platform, I was lucky to find some comments of people speaking about him good works and I determined to give it a try, it wasn't that long I started and i have achieved $10,000. Contact her now for more info to start earning just like others . t.me/joinchat/FrcJlSd1Nr43NTJk t.me/joinchat/FrcJlSd1Nr43NTJk
-
Таке питання до тих хто знає як краще вдіяти є можливість і на swo i на swm Набагато легше все назбирати на swm але вбила собі в голову що чомусь swo швидше і легше для українців Що порадите чи йди до кінця з гемором по swo чи по легкому подати на swm та й все
-
Підскажіть, якщо зарплата на годину указана 14:75 то це вже з урахуванням налогу -30%
-
Через кошти через те що не знаю чи зможу підтвердити стаж роботи пів року в Чехії, через те що там що все це перекрити треба не аби який бал по аелтс взяти щоб точно було пл балах На ту програму я порахувала і навіть без стажу попереднього до Канади по балах виходить 750+
-
Вітаємо, Kyrylo Merzlyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Через кошти на рахунку ?
-
А чому ви вважаєте сво важчою за свм?
-
5 мінімум беру Склала веларк на всі 6 окрім одної 5
-
Я про то які переваги в тій програмі swo що все на кон ставити і чекати з мокрими долонями
-
Ну ви берете за свм які бали по мові ? Мінімальні ? Я б краще склала мову і потім вже вирішувала
22 Jan 2023, 05:40
49921/234487
45 minutes ago