Імміграція до Манітоби
-
За сьогодні отримав понад десяток повідомлень, що подають ЕОІ. Хочу сказати, що більшість подає з дуже доброю мовою, 7-8 IELTS і TEER 0-3 професії. Це означає, що люди влаштовувалися на кваліфіковані роботи. Всі молодці!👍
-
Я знаю Тому рахую мінімум чи п'ятірки
-
Я хочу підготуватись бо маю ще 3 місяці час по праці Логічно що на 4 точно здам Тьфу тьфу
-
Я одного не розумію, як можна рахувать мінімум... ви здайте спочатку а потім вже рахуйте.
-
Так тут part time рахуємо? Для swo?
-
Ну так здайте. Що за метод оцінки "точно здам". Ви IELTS чи CELPIP будете здавати? До цього я так зрозумів не сдавали?
-
виключно фултайм. Дивіться уважно умови програми.
-
Так у вас ще купа часу, готуйте мову, готуйте документи, вивчайте інформацію і потім будете вирішувати як матимете все на руках, зараз це чисто вилами по воді… Через три місяці може взагалі прикриють сво чи видозмінять чи ще щось
-
Підіть та здайте))). Запис за 2-3 тижні. Результат тиждень . Вже не 3 місяці , а 2, готуватися треба місяць, якщо ще на роботі. То записуватися треба зараз. За на 5-6 тижнів вперед. Вам і безкоштовні матеріали дадуть. Здасте на 4 точно. 😉
-
Народ, для тих хто хоче якось обійти критерії імміграційної програми, ознайомтися із процедурою оцінки аплканта. Витратьте 10-15 хв часу і прочитайте цей гайд. Ви зрозумієте через що бувають відмови і як оцінюють звязок із іншими провінціями при розгляді аплікації. immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2022/09/mpnp-policy-guidelines-public.pdf
-
Питання вище чітко фіксує full-time , нижче не указано, що фултайм, тому й питаю...
-
Всі запитання щодо роботи для SWM or SWO відносяться до фултайм роботи. Тільки canadian experience class (EE) може прийняти партайм роботу.
-
Тут в адаптації нічого не бачу про роботу
-
Гайз, а де можна почитати про EE? Дякую.
-
... подавайтеся собі із партайм. опишете свій досвід. Є умови програми, але ви напевне найкраще їх знаєте.
-
Vladyslav , питання до вас.
-
Логічно, що якщо людина навіть партайм пропрацювала в Манітобі, то це можуть бути бали... в любому випадку, це не менше ніж друг чи інша ...)))
-
Я написав для Adaptability. Уважно читатйте умови програми.
-
Шо ви тої англійської так боїтесь ? Ви де жити збираєтесь ? 🤣🤣 у мене колега на роботі канадец ,каже що зустрів на заправці українку ,і був шокований англійською, він думав що майже всі хто приїхав ,то інженери з адвансед 🤣🤣
-
Подивився. Те що ви написали відноситься до пункту work experience. A я веду мову про пункт Adaptability, а там про фул тайм нічого не побачив. ...
22 Jan 2023, 05:40
49983/230735
5 minutes ago