Імміграція до Манітоби
-
... подавайтеся собі із партайм. опишете свій досвід. Є умови програми, але ви напевне найкраще їх знаєте.
-
Vladyslav , питання до вас.
-
Логічно, що якщо людина навіть партайм пропрацювала в Манітобі, то це можуть бути бали... в любому випадку, це не менше ніж друг чи інша ...)))
-
Я написав для Adaptability. Уважно читатйте умови програми.
-
Шо ви тої англійської так боїтесь ? Ви де жити збираєтесь ? 🤣🤣 у мене колега на роботі канадец ,каже що зустрів на заправці українку ,і був шокований англійською, він думав що майже всі хто приїхав ,то інженери з адвансед 🤣🤣
-
Подивився. Те що ви написали відноситься до пункту work experience. A я веду мову про пункт Adaptability, а там про фул тайм нічого не побачив. ...
-
так зайдіть на сайт і самі прочитайте. Вам шлють куски і не подобається.
-
Ви прочитате закріплені повідомлення врор чату, а потім вступайте у дискусію
-
Conditions: ▪ The offer of long-term employment must be from the same employer for whom you have been working full-time for the required time period.
-
Тут в адаптації нічого про фултайм немає. Які куски шлють, такі читаю. Так?
-
Ви чтаєте якісь куски. Чітко пише, яку роботу потрібно клейити immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/
-
Давайте по черзі...
-
це скрін вже із ЕОІ.
-
Employment Submit documents showing work history for the past five years and do not include jobs that were six months or less: ▪ Signed letter of reference from each employer of the applicant and spouse ▪ Employer letters must be on company letterhead and signed by a company representative (include contact information) ▪ Your employer must include mention of: start and end dates for employment; a detailed description of position and duties, and the salary (wage) you were paid Upload certified translation into English or French of each document issued in another language. Self-employed: Submit copies of business registration, business tax records for each year, and copies of work contracts, if applicable.
-
Це звідки?
-
Тут в пункті 5 Adaptability говориться про full-time? Бо я не знайшов ... якщо бачите, то обведіть, якщо не важко. А потім перейдемо до іншого джерела. Бо прислали саме це, тому з ним працюю наразі.
-
Питання було, чому кусками. Я відповів. Давайте не перекручувати і не додавати свої висновки. І говорити по темі. Будь ласка. Серйозні теми обговорюємо.
-
Пункт 5?
-
Дійли до висновку загального по одному із документів. Дякую всім учасникам дискусії.
-
Ясно, то в цьому документі саме немає. Ок. Будемо вивчати інші.
22 Jan 2023, 05:40
49997/229593
27 minutes ago