Імміграція до Манітоби
-
To apply to the Skilled Worker Overseas (SWO) pathway, you must demonstrate an established connection to Manitoba through either the support of family members or friends (Manitoba Support), previous education or work experience in the province (Manitoba Experience), or an Invitation to Apply received directly from the MPNP as part of a Strategic Recruitment Initiative (Manitoba Invitation). You can find more information about the different types of eligible connections below. In addition to your connection to Manitoba, you must score at least 60 points based on five factors: language proficiency, age, work experience, education, and adaptability. If you do not have a connection to Manitoba, you are not eligible to apply under SWO, regardless of your points total.
-
Нема зв'язку, нема swo 😳🙈
-
Добрий ранок, як то кажуть, ну звісно, а за що вам провінція має давати номінацію , за гарні очі ? Без зв’язку ви ні на що не можете претендувати.
-
Та я то маю зв'язок. Але багато знайомих не мають і впевніні були, що підуть по swo за минулим досвідом роботи. Оце порадую їх 😔.
-
Я чомусь теж був упевнений, що головне бали. Подивимося ранком, що корифеї скажуть, а то ми тут такі знавці)))
-
Так тільки фултайм, як вияснили
-
Ну так у вашому ж повідомленні і написано, що зв'язок з провінцією це може бути попередня работа. Прочитайте все послідовно, але з ранку, на свіжу голову.
-
Не у всіх фултайм, тому й кажу, що part time пролітає з swo також. Бо дехто на swo розраховував. Правильно?
-
Який не який зв'язок.
-
Тоді лише залишається рурал
-
Як варіант, друзі, але в чаті писали, що піврічне не дуже...
-
Так. Навіть дві роботи фулл-тайм по 3 місяці не проходять, має бути саме 6 місяців поспіль роботи на одного й того ж роботодавця. Були люди, які звертались до MPNP, і там їм саме так відповідали.
-
Тоді так лише...
-
Теж не працює, виходить?
-
Я про теж ...читав
-
Тому, якщо парт тайм, або роботодавець непевний, то тільки EE, або шукати варіант full time на довшийчас
-
Друзі - це дуже непроста тема. Вони мають бути громадянами Канади або мати PR, вони мають заповнити свою частину settlement plan. Ось тут Дмитро писав, які вимоги до друзів: t.me/uccmb/66260
-
Правильно?
-
Але це supplemental factor...
-
Про це не знаю, чесно кажучи. Ми з дружиною для себе зрозуміли, що сво - то не для нас, тому я тільки якісь загальні речі про цю програму знаю + те, що тут в чаті писали
22 Jan 2023, 05:40
50028/229911
6 minutes ago