Імміграція до Манітоби
-
Але це важко... всюди плюси і мінуси. Але в кого немає фултайм, то і варіант провінції, як бачимо відпадає
-
Але ее швидше в рази 2
-
Ось приклад живої людини через ЕЕ t.me/uccmb/60503
-
Якщо роботу не змінити на фултайм, провінції не побачить...
-
Згідний, маєте на увазі, що треба змінити роботу. Але це не всім підходить, спочатку висять з партаймом а потім, розуміють, що треба змінити роботу і пробувати по провінції.
-
Ні, люди подавалися через Federal Skilled workers, програма для тих, хто поза Канадою.
-
Привіт усім. Напишіть, будь ласка, хто в курсі, можливо, хтось із адміністраторів. Питання щодо форми imm 5604 (згода батька на імміграцію дитини) (федеральний етап подачі). До цього ще далеко, але хочу завчасно це питання прояснити для себе. Чи можна цей дозвіл взяти зараз, поки я в Україні, там є якийсь термін дії? І ще питання. Ця форма має бути підписана батьком та завірена нотаріусом зразу на англійській мові, чи потрібно її підписувати в україномовному варіанті і тоді вже перекладати? Вибачте, вже за цю форму запитувала, але, можливо, моє питання загубилось тут, тому пишу ще раз. Дякую заздалегідь!
-
У них партайм джоб?
-
Дуже дякую Вам!
-
Ось тут добре пояснюють. Так, має бути англійська мова. Нажаль, я не знайшов, чи ви можете це зробити ще в Україні, не будучи у процесі імміграції. Я думаю, що можете. youtu.be/OVQX8qKKIHE
-
Плюс наші теж варіант послали. Вже, як мінімум 2. Але знову таки, це якщо немає eligibility для провінції, фултайм. В кого є то тут навіть і говорити нема про що, провінція набагато простіше
-
Якщо понад 100 тисяч активних профілів для СЕС є низькою конкуренцією, то не знаю. Ви ж розумієте, що всі люди там мають високу англійську, досвід і т.п. І ви нічим не будете відрізнятися від них. Але таке, пробуйте подаватися, поділитися досвідом чи вам вдалося за рік отримати ПР.
-
Один з поширених міфів про те, що через самозайнятість (self-employment) можна почати імміграцію за програмою Canadian Experience Class Express Entry, відпрацювавши рік у Канаді. Розбиваємо міф офіційною інформацією. Самозайнятість (self-employment) не враховується для Canadian Experience Class Express Entry. Ось офіційний документ від уряду, який це роз"яснює. "Будь-який період самозайнятості не повинен бути включений у стаж роботи для Canadian Experience Class. Відповідно, СЕС вимагає, щоб апліканти надали докази, що вони отримали кваліфікований стаж роботи в Канаді через офіційне працевлаштування у третіх осіб [тобто роботодавців]." Є дуже чітка вимога - вимога мати роботу - job. Це передбачає employer - employee relationship, тобто має бути той, хто наймає на роботу і працівник. Більше того, ця робота має бути у категоріях TEER 0, TEER 1, TEER 2 або TEER 3. Тобто некваліфікова робота не підходить для цієї програми. Будь ласка, читайте офіційні документи. Я вже з досвіду знаємо більше десятка людей, які не змогли податись по СЕС через самозайнятість, бо влітку повірили якимось консультантам чи блогерам з ютуба. Джерела: Вимоги до аплікантів за Canadian Experience Class Express Entry Визначення стажу роботи аплікантів Якщо ж ви хочете, все-таки, "працювати на себе" і почати імміграцію за СЕС ЕЕ, то ви можете відкрити власну корпорацію (окрему юридичну особу), бути там найманим працівником, платити зарплату, податки індивідуальні та корпоративні і через рік тоді можете кваліфікуватись на СЕС ЕЕ. Зверніть увагу, що це має бути окрема юридична особа, а не просто реєстрація приватним підприємцем. Також ознайомтесь з балами по ЕЕ і порахуйте, чи вам вистачить балів навіть з роком роботи, щоб бути відібраними з пулу кандидатів. Для прикладу, в останню вибірку ЕЕ попали кандидати з балом 491 і вище. Інформація тут. Окремих вибірок по СЕС ЕЕ в 2022 році не було і невідомо, чи буде надалі. Тобто ви конкуруєте з сотнями тисяч людей з усього світу. Інформацію про мінімальний бал по вибірках 2022 року можна знайти тут. #імміграція
-
Ніж Fsw
-
Писали, що тут проходить парт тайм, тут конкуренція нижче ніж у тій програмі
-
За спеціальністю немає фултайма. На жаль. Тому і така проблема. Приходиться вибирати.
-
Я маю на увазі cec конкуренція нижче, ніж fsw...
-
Так в чому проблема знайти фултайм роботу?
-
Ох.....дякую Вам!
-
Так, обов'язково, без цієї форми, то хіба наймати тут адвоката (не Імміграційного консультанта!), який практикує імміграційне право, а це $10К+
22 Jan 2023, 05:40
50082/230498
less than a minute ago