Імміграція до Манітоби
-
Вам де таке сказали?
-
Dima , ти щось знаєш про таке?
-
Добрий день, готелі приймають в Вінніпег тільки до 1 квітня!
-
Вітаємо, Dmutro Leks! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня усім! Хто у ближчий час буде їхати з України до Вінніпегу, будь ласка у кого є можливість забрати невеликий пакетик (до 1 кг) з речами. Напишіть мені у приват. Дякую та гарного дня!
-
1. Підійде. Але довідку про несудимість вам потрібно аж на федеральному етапі. 2. Підійде із Дії, потрібно роздрукувати і перекласти. 3. Якщо є шкільний атестат, то краще перекласти і мати спокій.
-
Дякую
-
Тоді пропускаю цей текс,вірно
-
Дивіться, «хтось в якійсь групі написав» - це не офіційна інформація, а поки рівень пліток. Тому краще не робити оголошень спираючись на такі «джерела», бо це породжує хаос.
-
Канада не визнає апостиль.
-
Якщо освітні документи з апостілями вже,можна лише сам документ перекласти,чи треба і апостелі??
-
Часто бачу, що люди пишуть, що довідку про відсутність судимості можна отримати в дії. Але там її поки немає. Все видається через сайт МВС.
-
Так, слушне зауваження.
-
Не знаю, чи всі, але свідоцтва, дипломи, референси з роботи з України можна.
-
Тобто всі переклади паперів можна завірити у міграційному центрі?
-
Дякую
-
А я навпаки надіюсь що це брехня!
-
Чекаємо тоді коментар від представника КУК.
-
Це саме стверджувальна форма. Ви поставили там знак оклику, а не питання. І лише після того, як вас запитали, звідки у вас така інформація, ви написали, що прочитали це в якфйсь групі. Тобто ви розповсюджуєте чутки.
-
Не побачила тут питання.
22 Jan 2023, 05:40
50105/229476
21 minutes ago