Імміграція до Манітоби
-
А я навпаки надіюсь що це брехня!
-
Чекаємо тоді коментар від представника КУК.
-
Це саме стверджувальна форма. Ви поставили там знак оклику, а не питання. І лише після того, як вас запитали, звідки у вас така інформація, ви написали, що прочитали це в якфйсь групі. Тобто ви розповсюджуєте чутки.
-
Не побачила тут питання.
-
Та я ж питаю, а не розповсюджую! Якщо у вас проблеми з нервами то тримайтесь і не відписуйте, проходьте мимо
-
То не розповсюджуйте неперевірену інформацію у ствердному судженні.
-
У мене теж третя тут тривога щойно закінчилась 🤷🏻♀️ і що?
-
В нас вже 3тя повітряна тривога, якщо я зачипила ваші почуття із розділовими знаками , вибачте, це ж така проблема!
-
Попробуй розбери)))
-
Але і жуліків багато там
-
Отак , можна найти контору, що дає друзів , маєш зв'язок з провінцією. Я думаю, що є хлопці, що на цьому практикують. І добре вивчили ці вимоги. За рік можна любого друга підготувати до інтерв'ю. Так же як тут не було рекрутерів, а тепер є. Скоро маклери появляться по місячні оренді. І так всюди... на тому і сидять сотні ім адвокатів і іміг консультантів
-
Згадайте ту ситуацію із старого мультфільму про звичайну кому і її місце в реченні. Ось вам і проблема з знаками пунктуації.
-
Вибачте
-
Користувач Лариса, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите ПОЖА..") не відповідає мові правил чату.
-
Подскажите ПОЖАЛУЙСТА мы с сыном вылетаем 16.03 прага-франфурт на майне- монреаль-виннипег, А визы беженства (охраны) в чехии закончились 3.03 - небудет ли с этим проблем во франкфурте, что виза законного пребывания закончилась 3.03 и как мы мол тут находимся в европе!?
-
Андрій можливо хтось летів і має досвід, бо груп по законодавству Євросоюзу нема.
-
Підкажіть будь ласка ми з сином летимо 16.03 прага- франкфурт-монреаль- вінніпег, А візи стерпіння ( охорони) в Чехії закінчились 3.03 - чи не буде з цим проблем у Франфурті, що мов віза законного перебування зпкінчилась 3.03 і як ви тут знаходитесь у Європі??!!!
-
Це ж группа по питанням з імміграції в Канаді, якщо я нічого не плутаю, а не з питань законодаства Євросоюзу.
-
Та все окей, гляньте там в правилах групи зазначено що про перельоти тут можем спілкуватись.
-
Але ж повно груп з загальною тематикою по Канаді 🤷 а не в спеціалізовані, якраз щоб зайвих питань менше було. Про те "а чи є парихмахерські в Канаді?", чи "якою авіакомпанією летіти" і тд.
22 Jan 2023, 05:40
50121/231594
6 minutes ago