Імміграція до Манітоби
-
Всем
-
Добрый вечер
-
Атеш, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
хто може підказати, я подаю на візи для дітей малих з канади. Систему вдалося обійти коли вказав їх як воркер. Хто так робив? Чи це спрацює вірно?
-
Користувач Атеш, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Нужна комнату н..") не відповідає мові правил чату.
-
Нужна комнату не дорого максимум 600$ я один
-
При етапі eligibility потрібно було вказати, що діти не в Канаді. А потім вже під час заповнення аплікацій це виправити.
-
а багато документів потрібно клеймити в такому разі?
-
Можливо і спрацює. Поки ніхто так не робив, виключно у той спосіб, який я написав
-
я вказував що вони в каніді, і вибрав що вони воркер, в аплікації 5257 вказав актуальну інформацію
-
Я так робила, і вже відправила паспорт на вклейку
-
Так
-
діти мають візітор рекордс?
-
Спрацює) Я так робила. Добрі люди теж порадили так)
-
Дякую,
-
а щось клеймили додатково, типу інформація від клієнта?
-
Скажіть будь ласка, обов'язково треба вклеїти візу в паспорт?( Я з сином, в Канаді прилетіла по фоіл візі). Можуть виникнути питання коли буду подаватися на провінційну номінацію, потім федеральний етап? Дякую.
-
Дякую.
-
Віза потрібна на той випадок, якщо ви поїдете за кордон і потім будете повертатись в Канаду. Віза - це той документ, який дає право на в'їзд.
-
На PR подається та медицина, що ви вже пройшли. Дані вже зараховано. Тому просто рузайтеся вперед. Дійсно поки зможете довести діагноз 3 роки пройде
22 Jan 2023, 05:40
50170/229882
4 minutes ago