Імміграція до Манітоби
-
Ще раз передивляюся відео з покроковим заповненням EOI, і там в питанні "How many family members are accompanying you to Manitoba?" ставлять відповідь "3" для ситуації "ви, дитина та дружина". Але, наскільки я розумію, варто вказати лише кількість тих, хто "супроводжує" головного апліканта, а не всю кількість людей у родині; тобто для тої ж ситуації має бути відповідь "2"? Чи все ж таки "3"?
-
Так, за тим поясненням виходить, що треба вказувати чоловіка\дружину та дітей, а не всіх членів родини включно з аплікантом... але відео трохи збило з пантелику, тому й питаю тут
-
ні, там не написано, що разом з аплікантом
-
Хочемо подаватись на Skilled Worker Manitoba. Хотів запитатись можливо хтось знає, маючи 6 місяців безперервного фултайму і якщо через погодні умови один місяць фултайму випадає, але контракт не розривається чи є можливість подачі на PR по цій програмі?
-
тобто таки себе теж треба вписувати в тих, хто мене супроводжує... зрозуміло, дуже дякую!
-
добрий день. Якщо рік пропрацювала в Онтаріо і тепер хочу переїати в Манітобу ,то буде проблема через з'вязок з провінцією Онтаріо при подачі документів?
-
Пане @weswestern, а підкажіть іще, будь ласка, чи коректно буде клеймити 2 роки попереднього українського досвіду із такими вихідними даними за останні 5 років від сьогоднішньої дати? 15.03.2018 — 31.07.2019 (1 повний рік) плюс 22.10.2019-15.06.2021 (ще один повний рік)? Як доказ працевлаштування є переклад трудової книжки та довідки ОК-5