Імміграція до Манітоби
-
Що мається на увазі досвід не може бути розірваний? Не може бути такого що я був безробітній ?
-
Вище Костянтин писав, що у нього між роботою в Україні (чи деінде, не уточняла) було 4 "безробітні" дні. І що він писав пояснення чому так сталось. Він єдиний, хто поділився цією інформацією. Розумію, що у більшості новоприбулих така ж ситуація, що є розрив між попередньою роботою і роботою в Канаді. Але як вони це вказували в EOI чи в подальших етапах я, наприклад, не розумію.
-
Знов питання. Може я невірно додаю свою інформацію? Бо зміни з освітою чоловіка не дали бажаного результату. Якщо клеймлю master’s degree, то термін навчання вказувати 6 років та однією строкою? Або вносити бакалавра, а тоді еще й окремо магістра?
-
мені трохи повезло. Бо в Канаді вийшла на роботу 24 травня 2022, а в Україні звільнили 31 травня 2022. На номінацію вказується місяць і рік, тому в мене вийшло неперерваний стаж. Якщо у вас один і той самий місяць то напишите листа пояснення, офіцери також люди. А дати ваші всеодно буде видно з документів. Номінацію отримала
-
В мене коли буду вказувати попередній досвід роботи то між ними є тривалі проміжки часу безробіття(2 роки/7місяців/10 місяців) Але ж і бали клеймити за цей досвід роботи я не претендую,просто вказати потрібно ,навіть якщо його не було. Вірно?
-
Дякую,трохи переживаю щоб не було запитань чому був безробітній і тд,але ж і не вкажеш «я працював не офіціно» )