Імміграція до Манітоби
-
Дякую,трохи переживаю щоб не було запитань чому був безробітній і тд,але ж і не вкажеш «я працював не офіціно» )
-
Добрий вечір! Порадьте будь ласка, консультанта україномовного.
-
Swo , в принципі, немає смислу для тих, хто тут. Бо все одно для зв'язку з провінцією має бути робота ( якщо не брати ,"друзів", вже вище писалося, який то цирк, а про одиниці в кого родичі, то взагалімовчу) більше 6 міс, то тоді вже можна на swm подавати і так і так. Swo для людей із-за границі, які мають лист від імміграції (через кук можна отримати на особистих зустрічах і ... поки ще вивчаю , піду до офіцерів дізнаватися за того листа але як розімію не так просто його взяти).
-
Наразі КУК не надає підтримки листом тим, хто в Канаді, бо в нас у всіх є можливість самостійно іммігрувати через роботу Листи підтримки були і є для людей, що в Україні. І там критерії були вище (по мові точно), плюс інтерв’ю з представниками КУК та попереднє інтерв’ю з роботодавцями, щоб оцінити ваші шанси знайти роботу по вашій професії тут, в Манітобі І , здається, але не точно список професій був Тому для Вас, якщо Ви вже в Канаді це не підходить
-
Мені SWM не дуже підходить, бо прив’язка до роботи. А з роботою не все гладко. Змінювати можна буде, але після одобрення і на кращий нок чи кращу зп В мене teer 2 і вище я вже без освіти не стрибну Тому я хочу через SWO , після 6 місяців роботи звичайно
-
Ні, питання полягало в тому, що за останні 5 років я мала кілька робіт, офіційних, але тільки 2 з них тривали більше 1 повного календарного року, і між ними ще й був один проєкт тривалістю 3 місяці. Тобто, сумарно я можу рахувати 2 роки попереднього досвіду, чи це не правильні підрахунки?
-
Він вже відповів на те питання, щоправда стосовно доказів, що як немає листів від роботодавців, то мають бути листи від двох колег